Sol hela veckan lång

Älskar bara det här vädret. helt underbart. Kan inte förstå dem som åker utomlands i svenska sommaren. Så som jag o Lisa gjorde förra sommaren var perfekt. Vi åkte till Grekland i slutet på aug, början på sept. Det blev lite förlängning på sommaren sådär. Skulle vilja göra det igen i år men det finns inte pengar till det:( Ska ju till Skottland i höst o taihland i vinter så det får duga:)

Nu sitter ja här med min äggmacka o varma o´boyen o vet inte riktigt vad ja ska hitta på... hmm. Börjar ju jobba halv 3 sen så det får nog bli lite slapp på gräsmattan ist för nå seriöst. Inte helt fel det heller:)

Igår så hade jag en riktig slödag. Gjorde inget vettigt alls förutom att tvätta o sola. Det är för varmt att gå med hundarna o så får ju inte Loke anstränga sig förmycket nu när man är sjuk. Lillen har så tråkigt, stackarna. Igår så drog Lisa på P&L i boränge med systrarna Eiengård. Så kul för dom! Kanon väder blev det ju oxå. Jag skulle ha följt med men eftersom man gick o köpte en bil me Robin så finns inte dom pengarna lixom... prioritering kalls det:) Förra året var jätte kul iaf. Hoppas dom får lika skoj i år!
Igår så var det sista valpkurs dagen och examensdag:) Cia klarade sig galant, lite stolt haha. Kommer sakna det, var så roligt där (förutom när det regnade). Efteråt så åkte jag o Mickis o simmade. Det är så himla skönt! Bättre sent än aldrig att komma i form inför beach 2009, haha. Nu har vi iallafall lagt upp ett tränings schema som vi ska följa:)


från AC/DC konserten. Dom var verkligen sjukt bra!! Vi med♥

Undrar om...

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback