Svenne-banan...

...hatar den låten. Jag håller på att få allvarliga men av den...

Idag känns det som om jag har hunnit med mycket. I morse så gick jag skogsvägen fram o tillbaka o sen städade jag lite här hemma. Efter det hade jag ett besök hos farbror doktor (som var en tjej), sen handlade jag o solade lite, gick ännu en promenad när jag kom hem. När jag hade varit på sjukhuset så åkte jag o handlade mat efteråt. Jag ska laga en lite överrsaknings middag för Robin hade jag tänkt. Jag köpte lövbiff som jag ska fylla med vitlöksost (som du och jag gjorde Anna, smarrigt värre), till det ska jag ha färskpotatis o lite olika röror. Till efterrätt blir det bananasplitt för det vet jag att Robin tycker om. Hoppas han inte jobbar över idag som igår fast det kanske är bra för då hinner jag färdigt tills han kommer hem!

Igår var sista gången på valpkursen. Eller näst sista var det igentligen för Lena har lagt till en gång nu på tisdag för att det har varit så himla dåligt väder alla gånger, tack för det! Efter valpkursen igår så var det prova-på-agility i hennes lada i börje. Var jätte skoj! Så nu har jag o Mikaela bestämt att vi ska bygga en egen bana. Då kan man ju åka o träna när man vill. Cia tyckte det var jätte roligt med agility. Helt orädd. Gick tom upp på det högsta hindret, modig tjej! Så sommarens projekt får bli att bygga en bana.

Nu måste jag kanske sätta lite fart o fixa innan Robin kommer hem. Tiden bara rinner i väg när man sätter sig framför datorn...


Jo just det jag har vunnit en design-tävling! Så inom en snart har jag en ny somrig design, hur nice är inte det!


Kommentarer
Postat av: anna

vet du, jag tänkte på den maten igår när jag jobbade och började bli hungrig haha. måste vi göra nån gång i sommar!! och du har lovat att ta med mig till eran sommarstuga, det har du väl inte glömt? ;)

2009-06-17 @ 22:15:25
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback