Ledig måndag:)

Tänk om solen kunde skina när man är ledig, men inte! Blev en liten promenad där på morgonkvisten. Så himla smutsiga djuren blev då, usch o fy. Sen så har ja städat o varit till siba en sväng me Lisa o Johan. Jag hittade en sån fin mobil som ja skulle vilja ha! Men det är mycket man vill ha här i världen hmm. Får la se. Efter det så va ja till Salabacke en sväng o fixade lite i Robins lägenhet. Det skulle va visning ikväll igen. Hoppas han får den såld snart!!! På torsdag ska vi på en husvisning i hagby. Ett riktigt renoverings objekt var det. Ser ut som om det har bott en gammal par där som har coolat vippen el så. Det är säkert inte renoverat på 50 år minst. Men det är ju skoj att pyssla o dona:) Dår får man ju som man vill ha det. Va inte så dyrt heller. Håller tummarna för visningen ikväll o huset på torsdag!!!

Ikväll ska ja till Mikaela o titta på en hundbur till bilen. Är lite jobbigt att ha 2 hundar lösa i bilen o dessutom blir det såååå smutsigt. Ska försöka införskaffa mig en ny, större bil. Försöker övertala Robin att han behöver en annan bil eftersom han bara har en firmabil, hehe, får se hur det går.

Såå tråkigt Robin skulle jobba över nästan varje dag den här veckan, inte skoj!
Men då kan ja tjuv öva på NHL09. Igår tvingade han mig att spela o efter ett tag så var ja grym (tyckte jag) blev lite svettigt där på slutet när ja gjorde mål o det blev lika,haha. Sen hann han göra ett mål till när det va 10 sekunder kvar av matchen. Roligast va att han sa "Tur, man kan ju inte spela oavgjort mot dig". TÖNT!! Dålig förlorare så det bara skriker om det , eller vad:) Killar o sina leksaker....

Sitter o lyssnar på S club 7- Bring it all back ,herrugud vad ja tyckte om dem när man va liten. Är inte lika bra längre, haha konstigt. Man var ju typ besatt av den serien när den gick. Tider det=) Skulle vilja backa tillbaka till 8:an 9:an på valsätra. Herregud vad roligt man hade. Behövde inte bry sig om nått, levde i nuet hella tiden. Saknar sommaren 2001 när vi va hos Tobbe hela tiden. Det var tider det!!!


Älsklingarna myser i soffan. Det är så bra me vit soffan,haha, eller inte...

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback