Fredag kväll, OH YES!

Äntligen nu är helgen här! Har jobbat 7 dagar i sträck så det va välbehövligt me lite ledighet:) Sitter just nu helt själv o bara njuter framför så-ska-det-låta, haha. Älskar dig Robin men åhh vad skönt det är att vara själv ibland:) Man måste ha lite egentid. Jätte viktigt o bor man bara i en etta som vi gör så är man ju me varann hela tiden. Ingenstan att gå undan här inte om man inte sitter på dasset... Robin är iaf på väg till Lindesberg just nu för att hämta Oskar bil. Den brann ju förra helgen där.
Idag efter att Robin slutat jobba så åkte vi till Lagga för att hämta hem släpkärran från min farbror. Efter det så åkte vi förbi Patrik o Frida. Jätte gulligt hus dom har. Jag börjar bli så himla sugen på att ha en villa nu som man kan gå o fixa o dona med. Hoppas vi hittar något snart!!! Hoppas på huset som vi ska se på söndag men det va lite väl dyrt kanske, hmm. Lisa var här för en stund sen o åt lite middag. Vi gjorde pitabröd me kyckling o massa grönsaker o vitlöksås. Så gott det blev då! Vi är ju bara för bra för att vara sanna:)
Imorgon så blir det utgång för hela slanten:) Ska bli super! Var länge sedan jag va ut nu om man räknar bort valborg(räknas inte för det blev ju en sån tidig kväll) så jag är sååå taggad:) Innan det blir det lite schlager hemma hos Joel först. Så vem vet vi kanske ses i dimman:)
Imorgon på dan ska vi hjälpa Robins bror att riva hans hus. Får se vad man kommer kunna bidra me... Men elda är roligt så det kan ja göra:) Vi måste även städa ur Robins lägenhet den här helgen. Hur ska vi hinna allt!! Blir nog inte en lugn helg...

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback