Bruna bönor och fläsk

Mmmm det åt jag precis till middag. Himla gott allså men jag får ju aldrig äta det bara för att det typ är det värsta Robin vet. Så det passade ju ypperligt att han skulle jobba sent idag:) Kommer ihåg en gång när ja var liten och fyllde år, det var så att när vi fyllde år så fick vi bestämma vad vi ville äta till middag. Alla andra valde typ pizza eller så men jag valde bruna bönor och fläsk, haha. Kommer ihåg att mamma sa " det kan du väll inte ha på din födelsedag heller".... Inte dumt det:)

Helgens festligheter är över och man längtar till nästas... näää inte ännu kanske, eller jo:) I lördags var det lite party hos Lollan innan utgång. Beställde hem pizza och grejer, mys pys sådär. Hinkade lite vin och NiZZes goda groggar och sedan var man fit for fight, haha. Synd bara att kvällen inte blev som vi väntat den bara... Först mötte vi upp Lisa och Ida innan vi gick till pictures en sväng. Där träffade vi brorsan och hans vänner. Vi drog nog nån shot där har jag ett minne av, skulle inte förvåna mig.... Sedan bar det av till O´connors och hälsade på Robin, Putte och Mackan. Ja sen skulle vi ju in på platina, håhåjaja. Där kom vi minnsan inte in... Träffade dock på Anna där och det var kuuul, ditt lilla fyllo:O. Vi gick iaf tillbaka till pictures och sedan hämtade vi ut Nisse från kalas SEN var det efterfest hos LOLLOOO! Taggade som fan men vad händer...??? Jo vi (jag och Lollo) slocknade bumms på soffan, haha. Lyckad kväll.... vilket flängande det blev. Min "söta" systeryster måste bara ha dumpat mig där sovandes i Lollos soffa för jag vaknade med ett ryck klockan 6 på morgonen och "va fan är jag". Fick allvarligt panik innan jag såg att jag visst kände igen mig. Herregud! Tassade iaf upp och tog kvart i sju bussen hem. Man vill ju bara vara hemma dagen efter. Hittade min karl sovandes med kläderna på i soffan, vi är nog lite lika iaf... jag kröp ner iaf och sov till 12. Men oj vad bakis jag blev sen... Jag som skulle plugga till provet som vi hade idag. Ajjjj...

Ja provet ja... Väckar klockan ringde kvart över 5 i morse bara för att jag skulle hinna gå igenom allt ordentligt innan klockan 9. Pluggade typ en timme sen kände jag att nä går det dåligt så gör det det, jag överlever det. Men gissa!!!! Jag fick alla rätt på provet!! Lite stolt är jag nog:) Fick alla rätt på G delen men vi skulle få tillbaka MVG delen på onsdag så hoppas. Men det kändes faktiskt ganska bra. Var inte sååå svårt. Kul, kul.

Jaha vad gör man nu då.... Nu får Robin komma hem... Åhhh det är 5,5 timme kvar, bläää.

Imorgon är jag ledig och då ska jag städa och tvätta har jag bestämt, får se om jag gör det oxå...


Bästaste VI i lördags<3


Kul grej jag hittade... haha

Nej nu ska jag kanske slänga upp lite kort på fejjan, var ju evigheter sedan:)
PUSSSS!!!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback