Måndag

Ny vecka och nya tag... Känner mig såå less på vardagen. Allt är grått och trist och bra tråkigt... Måste försöka pigga upp mig med något snart! Kanske en behandlig av nå slag så man känner sig pigg och fräsch. Kanske en ansiktsbehandling eller kanske bara gå och fixa naglarna, hmm får tänka på det där. Det skulle ju vara skönt!
Framför allt vill jag att det ska vara sol och att det ska sluta regna!!

Helgen har varit lugn faktiskt. I fredags så var jag bara hemma och mös för mig själv, köpte pizza och titta på film. Sen på natten blev det en sväng in till stan för att hämta mitt fyllo, haha. Lördagen så följde jag med Ingela till örbyhus på julmarknad. Var jätte mysigt att stå där. Premiär för säsongen med lång-kallingar blev det iaf. Var lite kallt att stå ute en hel dag men det gick fint:) På kvällen sen kom Lollo och Mikaela förbi. Vi hade lite tapas kväll. Massa god mat blev det! Mmmm. Tror att de drog hem vid två tiden sen. Fy vad trött jag var då! Farligt att dricka två glas vin bara... rena sömn medlet! Sen vid tre på natten så ringde bror min och ville ha hämtning i ramsta. Robin fick åka han:) haha. Söt göten!

Söndagen fick bli en riktig slööö dag. Vi sov typ till 12 tror jag sen lite frukost på det. Jag skulle igentligen ha åkt till Lagga me pappa och jagat men jag orkade verkligen inte göra det. Bara tanken på att sitta på ett pass i regn och kyla fick mig att krypa närmare Robin. Stackars pappa... han fick åka själv han. Vid fyra tiden sen så hade Lollo en partylite visning hemma hos sig, dock inte med mig (morrr). Men jag åkte dit ändå för att få lite tips på hur man ska lägga upp visningen. Var kul! Och sedan är det ju alltid nice att fika lite:)
På onsdag har jag en visning hos Lisa i skolan. Ska bli kul:) är redan lite nervös, haha. Sen nästa vecka har jag två visningar. Jag vill ha fler!!=)

Idag har jag varit i skolan dårå. Försov mig såklart i morse me... Kom väll till skolan kvart i tio men det gick bra iaf. Vi har så himla bra lärare. Ola är bäst! Vi hade lite genomgång på diabetes och levern och sedan grupp arbete på eftermiddagen. Skön dag sådär. Vid fyra sen mötte jag upp Lisa och farmor på stan för vi skulle ta det där resevaccinet inför thailand resan. Idag är det precis en månad kvar tills farmor åker och 2,5 månad tills jag och Lisa åker (åååå jag vill åka nu!!!). Vi fick iaf varsin spruta. Jag är inte rädd för sprutor men lite obehagligt är det. Inte att det känns obehagligt för att de sticker en utan att de sprutar in nått ämne i en. Sånt där tycker jag inte om! Men nu var det ju lixom ett måste. Ja nu är man iaf vaccinerad mot hepatit A+B. Nästa spruta ska vi ta om en månad och sedan om ett år. Sen slippar man det.

Jag bokade precis biljetter åt mig och Robin till den andra Twilight till på lördag. Den har premiär på fredag men då var biljetterna slut såklart:( Ååå filmen kommer vara så bra tror jag! Älskade ettan så den här är säkert lika bra, hoppas, hoppas.

Nej nu måste jag dra mig.... Boken kallar. Vi har prov på onsdag, usch och fy. Håll tummarna! 


Kommentarer
Postat av: lolita tegelsten

Heeeeej snuttan! ;D vad har du för dig? tänkte kolla om du ska göra nått speciellt imorn? jag är ju liksåm leeeedig! Jag ska avlöja namnet också.. OM det blir en tik så funderar vi på namnet Cleo :D fint? Pusspuss <3<3

2009-11-18 @ 18:17:35
URL: http://lollo-louise.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback