Sunday noon

Idag har man då jobbat mellan 7-16 eller ja halv fyra så gav ja o Lollo upp och åkte hem. Är sååå mkt dötid vid tre-fyra på dalby. Alla bara vilar! Tråååkiga gamla människor, haha. Nu sitter ja här i soffan och är så mätt och belåten. Robin gjorde lasange till middag. Var ruskigt gott! Han är duktig min karl<3

Går dagen bestod även den av jobb mellan 7-16. Efter det så åkte ja och Lollo hem hit för att sedan åka ut till almunge. Ja och vad skulle vi ända ut dit och göra kan man undra, haha. Var lite långt att åka. Vi var iaf hem till Johanna Marklund på inrednings homeparty. Jätte kul var det! Himla fint hon och Anton bor där ute. Nu fick man lite tips på hur man kan göra:) Sjukt fint hus! På party var det så mycket fina grejor, jag tror jag dööör! Kunde ha spenderat hur mkt som helst där. Ångrar så mkt att jag inte köpte en sak! Men man måste ju tänka lite på att det är julklapps tider snart så man får hålla i stålarna lite... men åå vad jag vill ha den där väggbonaden. Jag köpte iaf en jätte fin skål. En snäck skål som man kan ha som vas eller ha bomulls bollar, badkulor, sminkborstar eller ja vad som helst i... Ser framför mig att den ska stå på våran badkarskant i huset sen med badkulor i, kanon fint. Jätte nöjd me inköpet så nu väntar man bara på att den ska dimpa ner i brevlådan:)


Här är snäck skålen som jag köpte:) och lycktan som Lollo köpte. Fin, fina grjor


Här är den där texten som jag ångrar såååå att jag inte köpte. Vet precis var i huset den ska sitta ju! haha. Det är latin och betyder "kärleken övervinner allt". Den vill jag ha över sängen! Nu blire operation övertalning på mamma, för hon hade int hittat på någon födelsedagspresent till mig ännu, hehe.

Nu blire mys i soffan med min stora kärlek!
Känns som om det var evigheter sen jag höll om honom.
(även om det var igår, haha)
KÄRLEK♥


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback