Dansa ja det kan vi...

...haha. Fy sjuttsingen vad vi skaka rumpa i lördags:) Började me en kanon god middag hemma hos Lollo me Mikaela och Ardalans syster (jätte härlig tjej btw). Lollo hade tacopaj, godaste jag ätit någonsin. Laga mat det kan hon minnsan!! Sedan blev det lite singstar och MYCKET vin, haha. Var så länge sedan ja sjöng så det var såå kul. Mot tolvslaget sen så drog Lollo o ja oss ner till kalas. Måste ju checka in d nya placet lixom:) Vi stötte på Christer och Petter där oxå, trevlans par de där. Blev mycket dansande, som alltid när man går ut me Lollo:) Sen vid stängning så kom Nisse o Robin o hämtade oss. Det behövdes! Hahaa. Kanon kväll!! Men va lätt påverkad man va då. Hade ju bara ätit en massa tårta o kakor innan när vi firade Staffan. Inge bra grund!

Söndagen var det pann-knack som hette duga. Men inte blev de nå vila heller. Pappa ville ha hjälp på åkern. Så ja satt på en skumpig traktor mellan 11-17. Kunde ha mått bättre sen på kvällen... Men det kostar att ligga på topp. Robin var o köpte "män som hatar kvinnor" igår me så vi tittade på den efter maten. As bra! Nu måste vi gå på bio och se "flickan som lekte me elden" jue:)

Idag har det varit skola. Var faktiskt skoj. Vi pratade en massa om anatomi och en massa latinska läkarord. Sånt där är skoj. Till på onsdag så ska vi skriva om en valfri sjukdom. Måste välja någon, hmm. Träffade även bästaste bästa Anna idag. Inte varje dag man träffar henne nu för tiden. Kärleksduvan:) Vi tog en lunch ihop o uppdaterade oss lite iaf, nice.
Åhhhh på torsdag blire Scottland!!!! Kommer bli helt lovley! Längar som tusan:)

Nej nu ska jag ta ur min paj ur ugnen.
PUSSS

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback