Sunday

Oj helgen rullade fort förbi den. Redan söndag lixom!
I fredags hade vi myskväll. Var jätte härligt, vi fick tid att prata igenom en del saker som vi bara har struntat i men som man måste ta tag i ibland. Var skönt att få det överstökat och nu efteråt känns det bättre:) Älskar dig<3

Lördagen spenderades hemma hos Ingela och Staffan. Mycket smörgåstårta blev det, haha. Man måste ju fika med alla:) Det kom och gick folk hela dagen lång och firade 50-åringen. Hon såg verkligen ut som om hon trivdes med dagen! Undrar hur många personer det blev sammanlagt?? Lillis och Magnus kom oxå förbi med sina busfrön och familjer. Full fart var det kan man säga!
Lyckad dag! Men fy vad trött jag var inatt när vi kom hem. Somnade som en stock när vi la oss. Fick även en lång sovmorgon i morse, var riktigt skönt. Händer inte så ofta att vi får det tillsammans heller, myys!

Nu är Robin med Oskar och fixar hans bil. Hoppas han kommer hem snart dock för jag måste hämta bilen i hagby innan jag börjar jobba halv 3. Känner mig inte alls motiverad till att åka och jobba!

Lite bilder från igår!

Ingela med "senil snöret"


Staffan

 
My Love<3


Fina Linda:) tror att hon är min svägerska... Robins brors flickvän


Eurasiern "Zara" visar upp sin konster för Ingela:) Såå söt!!


Tusse


När vi gick hem så sov Staffan, haha

Måndag och Tisdag är jag ledig! Ska bli så himla skönt. Löning på tisdag med:) kan ju inte bli bättre! Då ska även naglarna fixas:) KUL!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback