Kräftskiva på söderby gård:)

Igår var vi (Lisa och jag) bjuda på kräftskiva hos Anna. Välldans trevlig kväll även fast vi inte blev så lång variga. Massa nytt folk att lära känna och härliga personligheter. Vid bordet satt vi bervid Annas kill kompis Thomas som jag träffat många gånger och hans polare från götet. As skön kille, haha. Känns som om jag har träningsvärk i munngiporna nu;)

Och tusan va gott det e med kräftor alltså! Mmmm... Men det här var nog årets sista tror jag. Får se nästa år om jag och Lisa orkar dra ihop våran kräftskiva. Skulle vara himla skoj men jaja det visar sig:)


Anna me sin nya flamma. Norrlänningen:)


Bakis Lisa:P


The other guys. Ingen aning vilka de var men trevliga var de:)

Lisa och jag drog oss väll hemmåt vid 23-tiden nån gång. Skönt att komma hem i skaplig tid. Nu när man inte dricker så orkar man faktiskt inte ha samma energi som de övriga på festen... Sång och skålande blev det iaf:) Halv fyra inatt kom mitt fyllo till sambo hem. Han var på ett välldans kel humör, inte jag halv fyra på morgonen! Men vi låg och snackade ett tag innan vi båda somnade, sötnosen min!

För en stund sen när jag drog mig upp ur sängen och in i köket möttes jag av det här...

I kylen låg en subway macka och en cola... Hmm ja det vill jag ju ha på morgonen eller... haha. Tanken som räknas! Tror Robin håller på att bli en feeder, försöker intala han hela tiden nej jag ska inte äta för två! Jag kommer ju börja rulla fram tillslut om jag ska äta det han tycker jag behöver, haha. Vid inskrivningen på mvc så hade jag redan gått upp 1,3 kg...


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback