Happy!

Är såå himla glad just nu! Går bara i bygga-hus-tankar hela tiden:) Är väll kanske för att vi var till fiskarheden idag och pratade om hur vi ville ha huset. Vi kollade upp lite priser och så på alla de olika stegen som man kan köpa av dem. Vi har ju tänkt göra allt själva men det är ju lite skoj att se vad vi kommer att spara in på det. Och det är en heel del. Vi funderar väll på att få hjälp med stomresningen men vi får se... Vi ska kolla upp lite med andra snickare och så. Men jag skulle nog tycka att det vore skönt att få hjälp med det. När stomresningen är klar så behöver man ju inte känna samma panik att få det klart, skulle ju vara skönt:)

Vi fick även med oss hem en hel hög med kataloger om vilka fönster, kök, badrum, dörrar o.s.v som vi kan välja... sen behöver man ju inte ta det genom dem men det är ju bäst prismässigt. Det som jag tycker verkar vara så himla bra med fiskarheden är att de verkar hålla rätt hög standard på grejerna. Om man jämnför med de andra husen vi tittat på. Köken är från ballingslöv och alla maskiner från samsung. Det är ju bra! Om man jämnför standarden med älvsbyhus t.ex så är det ju sååååå mkt bättre, haha.

Han försäljaren skulle räkna på det som vi ville göra om på ritningen och sedan maila offerten till oss. Ser det bra ut så skulle han ta fram alla papper så vi kunde skicka in ett bygglov:) Herregud vad kul!!!!

Har vi tur så kanske vi kan börja bygga till hösten! Jag längtar...


Fiskarheden "Lommen"
i det huset kommer vi bo sen:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback