Sol, sol, SOL

Dagen har spendrats i just solen. Härligt! Blev lite låg där i morse att det skulle va dåligt väder men sen sken det upp:)
Den här veckan har jag lite mini-semester. Jobbar endast på onsdag! Enligt mitt schema skulle jag ha jobbat torsdag me med den dagen tog Ullis bara för jag jobbade för henne då hon var i thailand.

Helgen har varit kul men ändå pain. Jobb fredag dag och sedan på kvällen bio och Il forno med Lisa och Lollo. Lördagen jobbade jag till fyra och åkte sedan till Hammarskog me Ullis och tog ett dopp (årets första!). Men fy vad äckligt vatten det var där... Första och sista gången bad i hammarskog! På kvällen sen blev det grillat hemma hos Lollos mamma i G-sunda med girlsen. Välldans mys! Söndagen jobb till två och sedan konfirmationsfirande för min lillebror. Fullspäckad helg i denna värmen... helt slut var jag i gårkväll kan jag tala om. Tvingade mina ögon att hålla sig öppna för Robin hade hyrt film och gjort mysigt vid soffan. (Nu orkar jag inte vara arg på honom längre... Hur kan man vara det när man kom hem till en nydiskat och till mysat hem... Lollo jag hade fel!! Han kan ibland tydligen, Hahaaa)

Inga kort har jag tagit denna helg heller så det får bli ett inlägg utan... Får gå en då:)

Ikväll ska vi till Länna och skjuta lite på älgbanan. Det ska bli skoj. Hoppas Robin klarar skjutprovet idag för sedan är han klar med hela jägarexamen:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback