Pysselkväll

Jobb hela dagen lång har det varit idag, en välldigt seeg sådan oxå. Fy vissa människor hatar jag att jobba med jag går verkligen inte ihop med dem. Idag var jag på samma sida som peta-näsa-tanten, funderade verkligen på självmord vid cirka tio tiden. Nej usch nu är jag hård men tyvärr så känner jag så.
Hela dagen idag har jag varit på sånt dåligt humör, irriterad hela tiden. Direkt efter jobbet så åkte jag på ett träningspass och då kom det glada humöret tillbaka, haha. Så nu är jag glad! Nej men träningen får en att piggna till och alla bekymmer som bort blåsta. Var ett jätte bra pass dessutom det ska jag fortsätta gå på!

Blev en sen middag idag. Robin var vid tomten och röjde gränsen, för imorgon kommer (äntligen!) de från stadsbyggnadskontoret och ska mäta in tomten. Efter maten så satte jag igång med mitt lilla projekt:) Jag ska klä om en sitt-puff. Den är efter mammas moster men tyget på den höll på att ramla sönder. Jag köpte tyg igår på ikea som jag tror kommer bli jätte fint. Vet inte riktigt hur jag ska klä locket dock, skulle vara fint med en annan färg. Får se vad det blir:) Ska visa före och efter bild sen:)

Innan jag snodde datorn av Robin nyss så satt han och tittade på resor:) Vi är lite sugna på att åka iväg. Funderade på Italien eller Frankrike men vi får se:) Åka iväg ska vi göra iallafall! Romantisk resa för två♥

Snodde två bilder från Lollos blogg. De är från gårdagen:)

Bästa vännerna!


Lilla Stitch, haha


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback