Fredag morgon

Jag vaknade på rätt sida idag:) Kan bero på att jag sovit som en prinsessa hela natten! Sköönt, känner mig riktigt utvilad. Somnade med ett leende på läpparna igår me... Älskar dig nå enormt mycket Robin!

Idag är man ledig då:) ska jobba hela helgen så en uppvilningsdag är inte fel. Tänkte ta en promenad snart i det fina vädret sen får det bli ett stopp hos pappa till halv 10 fikat. Har blir så glad när man kommer me nybakat:) Stackars lilla pappa har legat förkyld i snart 2 veckor. Han är så ynklig just nu. Typiskt karlar eller... haha.
På eftermiddagen ska vi på begravning eller ja urnsättning heter det nog. Robins mosters man dog i våras så det är honom vi ska ta farväl av.

Ikväll blire luungt. Vi ska vara på tomten och fixa sen är det ju även idol ikväll så det får ju inte missas:) I helgen ska garaget resas:) Jätte kul att det händer grejer! I förr går fick vi äntligen ritningen till husgrunden av fiskarheden så nu kan vi även börja på den. Massa att göra!! Börjar bli lite brådis nu, tur att man har pappa och vänner som ställer upp så mycket, guld värt!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback