Så mycket kärlek!

Igår kväll när jag gick och la mig så började bebis sparka och vara aktiv som vanligt. Är så härligt när man ligger där på rygg me händerna på magen och känner alla puffar och sparkar. Rätt som det var så började han sparka neråt... Alltså seriös var nästan så att jag ville lägga händerna mellan bena så han inte skulle hoppa ut, haha. Kändes väldigt skumt...
Sen efter ett tag så tror jag att jag fick känna han hicka för första gången. Hela magen typ hoppade med jämna mellan rum. Stackars liten! Men var en häftig känsla! Tror jag somnade med ett stort leende på läpparna igår:)


Vårat lilla hjärta!
Fattar inte hur man kan känna sån stor kärlek till någon som man inte träffat någon gång. Helt ofattbart att du, en del av mig och en del av Robin, finns där inom mig och växer och blir en liten människa. Det går nästan inte att förstå... 
K Ä R L E K ♥ 


Kommentarer
Postat av: Angelica- gravid i vecka 22

Så mysigt. Känner samma sak typ varje kväll, då bebisen är som mest alert :) Det är helt otroligt underbart!Ja så kul :D! När har du bf? :) Mys med en pojk ju !Hihi! Jag bor i södra dalarna :) Vart är du ifrån?

2010-11-02 @ 17:48:32
URL: http://jelic.blogg.se/
Postat av: Carolina

Det går verkligen inte att beskriva den kärleken man känner för det lilla livet där inne. Blir tårögd bara jag tänker på det. :)

2010-11-02 @ 19:17:17
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Anonym

allt bra ??

2010-11-02 @ 20:11:42
URL: http://nannyclaesson.blogg.se/
Postat av: Elin

Men Elin ska du ha barn?! GRATTIS!!!! :D Gud va spännande, vad glad jag blir för din/eran skull.:)

Hoppas att du mår bra och lycka till!! Kram från Elin W

2010-11-08 @ 01:16:04
URL: http://intesomallaandrabarn.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback