Halva tiden gått

När jag läste om min nya vecka i morse på familjeliv så såg jag att det stod...

Du är på dag 141 av 280 (50,4%)

Halva tiden har alltså gått! Härligt:) Kommer den andra halvan gå lika fort som den första så har vi snart våran pöjk här:) tror dock att den här halvan kommer kännas som en evighet... Gör dock inget för vi har sååå mycket kvar att fixa tills plutt är hos oss. Men mamma och pappa längtar efter dig ändå!

Hörre ni! Det snöar ute!! Ganska stora flingor me:) dock blandat me regn men ändå. Blev så glad när jag såg det. Tänk när man vaknar en morgon och det är alldelles vitt ut. Det känns inte som om det är så långt borta nu:) först måste det bara bli kallt och hålla sig så ett tag så det inte bara blir blask av allt. Snön är väll härlig!?

bilderna tog jag i vintras



nu när jag satt och letade vinterbilder på datorn kom jag på att -vad lite bilder jag fotar nu förtiden! framförallt me min canon. När man har en bra kamera ligger så ska man väll använda den! Det ska bli ändring på det nu!

Idag var det meningen att jag skulle ha jobbat från sju till fyra. Men i morse kände jag att det skulle inte gå! Har max fått sova 2 timmar inatt, ryggen tar död på mig lååångsaaamt. Det ända som hjälper är att sitta rakt upp eller stå rakt, då har jag inte ont. Bara jag svankar lite grann kommer smärtan... Usch! Börja ge med sig lite nu, som sjukgymnasten sa tänk på hållningen. Och ja det verkar ju fungera, men kul att gå runt stel som en pinne...
Idag ska jag iaf vila och imorgon är jag ledig och då ska jag även vila. Hoppas det släpper sen!





Kommentarer
Postat av: Angelica

Det är ju helt olika med när man köper grejer, jag tycker man ska göra de precis den dagen det känns bra ;) Vi har köpt en hel del grejer, säng, bärsele och lite kläder och så :) Har ni hunnit köpa något då? Vad har ni kikat på för vagn?:)



Vad jobbar du med? Läste om din rygg och jag har detsamma, de är inte så roligt alltid. Men det kommer och går och varierar så mycket!

Kram

2010-10-20 @ 21:11:31
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Lollo

Krya på dig sötaste! När ska vi seeees? fika? luncha? <3<3<3<3<3

2010-10-21 @ 09:22:46
URL: http://[email protected]
Postat av: Caroline - Gravid med plupp!

Visst är den :)

2010-10-21 @ 12:17:05
URL: http://carroomattsson.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback