Idag är en bättre dag

Äntligen hemma efter ett sjukt långt arbetspass, känns det som iaf... Jobbade ju kväll igår till halv tio och började 7 i morse igen. Känns som om man bor på dalby ibland... Jag har så svårt att koppla av på kvällarna efter jag slutat jobba. Somnade nog inte förens halv två tror ja. Men nu är jag ledig i 4 dagar! Så jäkla skööönt. Välbehövligt efter denna veckas start...

Ultraljudet igår blev minst sagt omtumlande... Hela min värld vändes upp och ned på en minut kändes det som. Men efter att fått prata av sig en massa och sedan fått koppla bort tankarna ett tag på jobbet så blev allt bättre:) från och med nu ska vi få gå på regelbunda ultraljud och det känns jätte skönt. Nästa blir i november. Idag är en bättre dag iaf! Och det känns skönt att åka bort till Warsawa på torsdag och koppla av. Det behöver vi:) tillsammans alla 3♥.

Idag har det varit en riktig livlig dag i magen, minst sagt! Han har rört sig och sparkat konstant! Tror våran lille man har ADHD eller nått, haha. Tur att det inte är så hårda sparkar ännu... Men det är ju så mysigt att få känna liten me:) men nu verkar han sova, kanske trött:)

Nu längtar jag tills Robin kommer hem!
Känner för att hålla om honom!
♥♥♥


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback