Stjärntecken

Hittade en rolig länk på Jessicas blogg. Man skriver in sin bebis födelsedatum och sedan får men reda på vad den blir för stjärntecken. Stämmer rätt bra in att våren lilla kille kommer bli fiskens stjärntecken:)

19:e februai – 20:e mars
Planet – Jupiter och Neptunus
Element – vatten

vaduren babyBabyn född i fiskarnas tecken kan lite framstå som en vilsen själ och börja gråta för vad som verkar ingen anledning. Det är en del av den här lite blyga och timida bebisens personlighet, liksom en tendens att behålla saker inom sig snarare än att visa dem utåt. Därför kanske det blir ett gnyende snarare än ett skrik när han gråter.

Han har en god förmåga att snappa upp stämningen i familjen och kan ana gräl och missämja även om ni försöker dölja dem för honom, och de påverkar honom djupt. Detta är karakteristiskt för hans omtänksamma och osjälviska personlighet, något som till exempel kan visa sig genom att han ger bort sina leksaker. Det är därför extra viktigt att ni ser efter honom att hans osjälviskhet inte blir uttnyttjad.

Känslig som han är så mår han särskilt bra när han får extra uppmärksamhet, både från föräldrar och från syskon. Fiskbebisen kan framstå som något av en dagdrömmare och han låter ofta tankarna vandra fritt, och kan då vara nästan omedveten om vad som pågår runtomkring honom. Belasta honom inte genom att ge honom en massa detaljer att hålla reda på; han kommer ofelbart att glömma dem!

Var uppmärksamma på hans beteende när han sover och drömmer – mardrömmar kan lätt skrämma honom ordentligt.

Sammanfattningsvis så är fisken en baby som ger än tar, och han är drömmande av naturen. Han liknar vattnet i en bäck som porlar och enkelt undviker stenarna i dess väg.

Vill du oxå se vad eran bebis kommer bli?? Klicka in här:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback