Onsdaag

Hädelserik dag idag:)
På förmiddagen så var ja över till garaget me fika till grabbarna som höll på me husgrunden. Sen när det var dax för gjutning åkte ja för att bege mig till flogsta bvc på första föräldraträffen. Sex stycken mammor hade hittat dit me sina små söta:) Kul att ja hamna i samma grupp me som Therese me (vi pluggade uska ihop) sen var det såklart kul att lära känna lite nya ansikten me:) Nu ska vi ta och börja åka på öppnaförskolan i stenhagen. det är även där som vi kommer fortsätta träffa gruppen me. Ruuligt;)
Efter träffen åkte ja över till garaget igen och startade grillen. Vilket jobb killarna hade gjort!! Färdig gjutet och de satt och tog en öl i solen (nää inte avis..) Vi drog en grillning innan de skulle glätta av plattan. Svärmor, Linda och Andreas kom oxå över. Trevlans eftermiddag/kväll:)

Nu håller ja på och försöker natta en övertrött son. har blivit fel för honom idag tror ja... Sov för länge över lunch och sedan var han vaken jätte länge vid tomten. Men nu tror ja han har slocknat:)

Nuu är det mästerkocken på 4:an, spännande!!! Final ikväll ju:)(blir tokig på mig själv!! Nu har ja snart satt i mig allt påskgodis som ja köpte i måndags... Farligt att ha en påse stå hemma! Snart börjar ja väll nalla me på påskägget som ja gjort till Robin...)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback