Andra utbildningstillfället avklarat!

Idag var det smärtlindringskursen i föräldrautbildningen. Vi tränade även på lite andning. Den här kursen tyckte jag jätte mycket om. Den var väldigt givande faktiskt! Nu är jag inte alls så negativt inställd till EDA längre. Men det visar sig vad man kommer vilja ta sen:) En sak som jag iaf tänker försöka göra är att stanna hemma så länge som möjligt, det är en sak som är säker! Aldrig att jag vill bli hem skickad när man väl kommit till förlossningen. En sak till som jag tänker göra är att hyra en TENS-apparat. Vi fick prova en och jag tyckte det verkade jätte bra. Ja sen vet man ju inte alls vad man tycker sen när man väll har ont men det tåls att prova iaf:)

Nästa gång är det besök på förlossningen:)
Det ska bli ännu roligare!

Annars idag har det varit en lugn dag. Jag städade och donade på förmiddagen och sorterade min byrå, hör och häpna! haha. Imorgon äre nagelfix som står på schemat:) och de ska faktiskt få försvinna! Trivdes inte alls lika bra med dem denna gång... vet ej varför. Och sen tror ja att det inte lixom kommer finns tid (och pengar) till dem sen när liten kommer:) Efter det ska svärmor, Linda och ja till Thun´s på en shoppingrunda! Det ska bli ruuligt minsan.


Kommentarer
Postat av: Mia BF 10 Mars 2011

Jag har också tänkt att testa TENS maskinen.. har pratat med min BM och får hem den om några veckor för att öva hemma. :)

2011-01-29 @ 15:18:11
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback