Mindre än två månader

Igår var det ju den åttonde:) Så igår var det två månder kvar till bf:) och vad jag tror så kommer ju lille plutt komma tidigare än beräknat så nu, NU är det inte långt kvar. Gaaah! Nu har jag ledsnat lite på att vara gravid så han får gärna komma snart. Iof vore det liite för tidigt att komma nu, snart vecka 33. Jag är ju född i vecka 35 så där nånstans kan han väll få komma:)

Igår var en lugn kväll. Jag och Robin åkte till moster och Börje efter middagen och tillbringade kvällen där. Efter det deckade jag i säng på direkten. Är så himla kvällstrött!

Nu har jag precis bakat en rulltårta:) Tänkte gå över till Robin snart. Han håller på och snickrar på garaget förtillfället. Igår fick vi el inkopplat så nu har vi ström där:) Nästa vecka kommer huset!

Den här veckan har verkligen sprungit iväg! Trodde att veckorna skulle börja rulla lite långsammare nu när jag är ledig men icke. Skönt att Robin oxå är ledig för annars skulle det bli lite långsamt och tråkigt tror ja.

Nej nu ska jag sätta på kaffe och sedan bege mig:)


Kommentarer
Postat av: Carolina

Visst går det fort när man har sällskap hemma?! :) Det är värre när sambon jobbar, tycker jag i alla fall.

Nu är det inte långt kvar till vi har våra små. Känns som nerförsbacke även om man längtar mer än någonsin efter den lilla som ligger i magen och busar omkring. :)

2011-01-09 @ 13:39:21
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Mia BF Mars 2011

I morgon är det min tur att "ha" två månader kvar...(den 10:e). det går ju så fort...och jag vet inte riktigt om jag känner samma som du att den gärna får komma ut nu.. nej.. jag måste nog förbereda mig lite till tror jag. :)



Svar: Jag/Vi bor i Trollhättan...vart bor Ni?

2011-01-09 @ 15:11:54
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Mia BF Mars 2011

Uppsala var det ja.. såg det i presentationen! :)

2011-01-09 @ 15:12:47
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback