En liten blöjfråga

Tycker det här me blöjor är svårt asså... Hittar inga som ja direkt tycker är bra. Just nu använder vi liberos ettor. Tycker de har funkat bäst hitills. Men nästa gång det blir inköp av blöjor så ska vi nog gå över till 2:orna iaf... Har hänt lite för många olyckor nu. Snoppen måste verkligen ligga rätt för att de ska funka, haha. Men så är de ju me bara upp till 4 kg... Men 2:orna i libero är nästan för stora nu ist... Men me den här viktuppgången så borde det inte behöva vara så stora så länge till:) 

Har även provat pampers men de tyckte jag var sämre för de luktade illa direkt när de kissat. Iaf ettorna som jag har provat. Tror även det var pampers de hade på BB...

Vad använder ni er av för märke på blöjorna?? Vilka tycker ni är bäst?


Kommentarer
Postat av: Mari

Jag har alltid o kommer nog alltid köra Pampers. tycker libero är så tjocka, mera rörligh et för barnen med pampers. Blev dock tvungen att använda lite bättre nattblöjor när Hampus va vid två år. men annars har vi kört på pampers! Pröva lite olika, man brukar oftast fastna på nåt ;)

2011-03-31 @ 17:11:05
URL: http://meandmboys.blogg.se/
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och LinkJag verkar vara rätt ensam, men jag ÄLSKAR Pampers. Dom är mjuka och följsamma och läcker ingenting för mina killar. Sen luktar dom lite mer än andra blöjor pga mjukmedel i dom, det är alltså inte kisset i sig som luktar när de blir fuktiga. Lukten kan va lite skarp, men man byter ju så ofta på dom små så det stör inte mig.

2011-03-31 @ 17:35:29
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Vi har bara använt Libero sen start och de funkar jättebra så det kommer vi fortsätta med! :)

2011-03-31 @ 17:43:54
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Carolina

Vi använder libero till Wilda. Jag var inte alls nöjd med pampers. Vi fick ett stort paket såna på sjukhuset men när det tog slut svor jag på att aldrig använda såna igen. Vi hade problem med att dom läckte och satt inte där dom skulle. Libero däremot är vi nöjda med. Det är nog väldigt olika från barn till barn vad jag förstår för jag har hört pos. och neg. om båda märkena. Svårt det där.

2011-03-31 @ 17:54:13
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Emelie- Mamma till Lilly

Vi körde med Pampers på BB och tyckte att dom var bra. Nu kör vi med Libero pga att sambon jobbar i Norge och köper såna billigt ;) Dom funkar också helt okej men det blir lite olyckor ibland ;)

2011-03-31 @ 18:08:23
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Lillis

Jag har Libero till Evelina å Jennifer har bara på natten. Pampers 1:or tyckte jag bäst om sen vart de libero. Tror att de va ICA´s som oxå va bra. Willy´s é små i stl. Hoppas att du hittar nåt du trivs bra me.. Kram

2011-04-01 @ 09:14:26
URL: http://orvarormbunke.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback