Tjoohejsan

Blir lite glest mellan inläggen känner ja... Tiden räcker lixom aldrig till!

Idag har jag gått en promenix me lilleman i vagnen och sedan tillbringat eftermiddagen hos mamma/mormor. Lugn härlig dag som alla våra dagar nu för tiden;)

Albin har blivit mer och mer bökig. Speciellt på nätterna... Verkar som han har vänt på dygnet lite... Det ända som duger åt herrn på nätterna är att gnussa tutte och sedan sova där, tätt in till. Är dock super mysigt men är liite svårt att sova... Försökte inatt att lägga honom i sängen efter matningarna. Funkar i typ 5 minuter, lagom tills man själv nästan somnat då börjar han gny och sedan är det bara att börja om. Tuur att han är så satans sööt, annars hade man blivit tokig haha. Har fått sova relativt (allt är relativt när man har barn...) mkt iaf inatt men det kunde vara bättre. Bara att kämpa på!

Imorgon kommer bvc på besök. Ska bli kul att se vad klumpen väger nu;) Han har blivit riktigt rund och go. Har nog grädde i tuttarna tror ja;)


Från vagnspromenaden idag. Helt underbart i solen! Synd bara att det blåste lite för mycket...


Kommentarer
Postat av: Farmor

Så härligt att se" en liten Robin" som ligger i vagnen.

Hoppas älsklings napparna passar Kram en stolt farmor P.s Kommer nog förbi i morgon och snusar lite på snuttis om tiden passar

2011-03-27 @ 19:46:32
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback