Tung skalle!

Men är man dum nog att inte äta och dricka vatten på en hel dag så får man skylla sig själv! Fika och kaffe gör en inte mätt... Hinkade just en liter vatten (typ) och käka en macka, hoppas huvudvärken ska gå över snart!

Dagen har jag spenderat på gränby centrum mellan 10-14. Handlade lite kläder för födelsedags pengarna som jag fick i söndags:) 2 par jeans, 2 bas tröjor och en hoodie för 746 kronor -Det är inte dåligt det! Försökte även hitta en outfit tills på fredag men det gjorde jag ju såklart inte... Sen blev det fika med Evelina och lilla Wilma. Jag var ju på Lingon&Blåbär visning hos henne för ett tag sen så hon hade med sig de jag köpte. Strumpor och en fin snuttefilt. Strumporna var sisådär men snutten var jätte fin:)

Efter shoppingrundan så stannade ja och lillemannen till på icamaxi och handlade lite go fika tills imorgon. Jag fyller ju nämligen år imorgon!!:) När man fyller jämnt får man tydligen en gratis princesstårta så den hämtade jag me ut. Så imorgon fyller man alltså 25 år... 30 års krisen snart då... Nä men fy vad åren rinner iväg! Var man inte i moppeåldern nyss?? Ja min 18 årsdag känns det som om den var igår typ... Åldersnojja javisst!

Min familj firade mig i helgen som var så imorgon kommer hela Robins familj och fikar på kvällen. Blir mysigt det! På dagen imorgon vette tusan vad som händer... Blir förmodligen öppnis med Hanna:) Har blivit standard på torsdagarna, fika/lunch med Hanna och om inte tiden rinner iväg så åker vi på sångstunden i stenhagen.

Nu har jag en liten man som står och roper på mig i spjälsängen!
Han är så söt för han ropar verkligen "mammmmammmam" när han vill mig något. Han har även börjat säga "Buhhuu", sötisen!
Nää det får bli mera uppdatering senare... Heej Svejs!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Låter som du gjort riktiga fynd idag! :) härligt när man kan göra det för det är ju inte så fett när man är mammaledig.

Grattis i förskott på stora dagen om jag missar att skriva i morgon!! :)



Mysigt att han "pratar" lite :)

2011-11-30 @ 19:22:14
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Gülperi

Tack så mycket. :D I och för sig så längtar ja me till Julafton med mycket snö man kan åka Pulka med barnen. Hehhee :D



Ja vi ska försöka komma på Öppnis imorgon, Tar kanske bussen så att det inte blir samma sak med parkeringen som förra gången. Hihihih.



Grattis i förskott förresten, Kommer säkert Gratta dig imorgon också om vi ses. Kram

2011-11-30 @ 22:58:28
URL: http://minbebis.com/blogg/gullan88
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback