Blää på pengar!

Precis hemkommen från lite firande i Ekbolanda. Svärfar har nämligen fyllt år och idag bjöds det på tårta. Smaskens! Albin tok deckade i bilen på vägen hem. Slutkörd av kusinen:)

Annars idag har ja och R varit vid huset och grejat. Albin fick vara hos sin mormor hela förmiddagen så vi hann nått:) Jag målade och Robin snickrade takfoten. Fyy fasen vilken tid det tar att måla runt alla fönster! Står me en spackelspade och håller för vid fönstrena så det inte ska bli så kladdigt. Fint blir det!

Vi hade lite ekonomi snack igår här hemma. typ det tråkigaste man kan prata om, dessutom en lördag kväll...! Är inge kul alls just nu... Man går precis plus minus noll varje månad. Känns som om det inte finns nått till övers att göra annat för. Skit tufft är det (tycker jag men såklart finns det folk som har det mycket värre...). Läängtar så tills vi kan flytta in i huset så vi slipper boende kostaden här i lägenheten. Aldrig mera bygga hus säger ja bara!!! Inte för jag tror att vi ska göra de nå mera då vi kommer ha det finaste:)
Iaf kom vi framtill att vi flyttar så fort de bara går. Bättre att bo där och hålla på och fixa, tror man får mera gjort då. Kök, ett badrum och ett sovrum är ju allt som behövs till en början. Lekhage me oxå:) Ett ofärdigt hus kanske inte är det bästa för ett barn... Men ja överlevde ju!:)

Nu ska jag äntligen beställa min onepiece:) Min snälla mamma gick me på en förtidig födelsedags present, wiihoo!
Får bli en lila tror ja:)


Kommentarer
Postat av: Carolina

Usch, ekonomi är verkligen SKIT! Speciellt när man är mammaledig. Pengarna försvinner lika snabbt som dom kommer in på kontot.

2011-10-04 @ 20:19:02
URL: http://bluppan.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback