Kväller

Eller njaa, det börjar väll så sakterliga lida mot det iaf. Denna dagen har verkligen sprungit iväg! Även fast vi "bara" varit hemma. Jag gjorde ett ryck och städade trappuppgången här och sedan har jag packat ner Albins urvuxna kläder i en kartong. Fyllde en hel med bara 50-62. Sen är en påbörjad me det lilla urvuxna i 68.

Kryp tränat har vi gjort idag me:) Vilken skillnad det är idag bara från igår. Nu kryper han flera steg efter varann. Nu kan man hitta han lite varstans. Men fort går det inte ännu, haha. Myrsteg är det, balansen är inte den bästa ännu när han lyfter en hand. Sötis!

Denna vecka har vi lite roligheter att se framemot. Imorgon blir det öppnis på fm och sedan lite små ärenden i stan. På onsdag ska vi till Hanna på lunch och på torsdag har jag ordnat en Partylite visning här hemma. Så den dagen blir det lite små fix hemma. Fredagen är ännu oplanerad, så om nån har lust att ses då så vill vi!:)

Just nu kikar jag och min lilla nyvakna pluttis på Tv. Men vi ska väll ta och bege oss till köket så han får lite mat i magen!


Kommentarer
Postat av: anna

Ser fram emot torsdag! Slutar 16 så jag åker direkt från la work :) PUSS

2011-10-24 @ 18:17:30
Postat av: malin

hej hej. så duktig albin är som har börjat krypa, sötisen. jag vill gärna träffa dig, vill du ses? kram

2011-10-25 @ 10:01:09
URL: http://barababbel.tk
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback