1 september 2011

Lååg

Vi som hade en sån toppen morgon och så blev dagen sen Inge vidare... Har känt mig så låg idag. Huvudvärken har inte varit långt borta, trött och matt i kroppen. Sonen känns oxå som om han me inte är tipp topp.

Vi åkte iaf på babysången. Nästa vecka är det ju inget så det kändes som ett måste idag:) Det var kul som vanligt. Albin gillar det där me sång han. Funderar att gå på bibliotekets babysång nästa vecka och ev prova öppna förskolan i balingsta. Den som vill får gärna haka på?:)

Var meningen att vi skulle ha stor handlat idag. Hade t.o.m fått Robin att följa me på det efter han slutat... Men ja hade oflyt och glömde såklart vagnen hemma. As less! För Albin var ju såklart jätte trött efter ÖF och sitta i bilstolen i en kundvagn då hade inte varit populärt... Nä får väll handla imorgon på fm me alla pensionärer ist. Då ska ja prova Fridas-kundvagns-knep:)

Nä nu blev de bara massa tråk babbel... Ska väll gå och fixa middag för magen kurrar!

Åå just de en rolig sak när ja kom hem idag! Har tradera fyndat massor förra veckan och idag kom typ allt (2 paket igår). Brevlådan vällde över kan ja tala om!



3 tröjor, 1 par byxor och en fleeceoverall från polarn och pyret. Och en färgglad body från lindex. Skiiit nöjd me mina fynd, tröjorna ser som nya ut. Byxorna var väll sådär, duger bra som hemma brallor. Sånt man får ta när man köper beg utan att se det först...




-Hej jag heter Albin och jag drunknar i min overall!

Till sen hösten/vintern kommer den nog passa fint:) 74 är liiite stort ännu!

September

Första höst månaden är här då... Det var den sommaren. Såklart att den gick fort över och inte var nån höjdare när man fick vara ledig... Nä jag är inte bitter:S Aja men hösten är fin den me! Bara det inte regnar hela tiden men det tycker ja Gud kan skona oss från:)

Sju gick vi upp här idag! Så vi har hunnit me att dammsuga och plockat färdigt här hemma. Guu va man hinner göra mycket saker innnan 10 nuförtiden:) förr låg man ju och sov till den tiden... Skönt att gå upp tidigt men såklart att man saknar att ha sovmorgon ibland! Och få sova en hel natt:) meen vi kämpar på me flaska och mat så är vi nog där snart!

Idag står öppna förskolan på schemat. Får se om vi åker och lunchar me de andra mammorna innan, beror på lillemannen. Får se hur sovtiderna blir

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback