15 augusti 2011

Rolig post!

Idag kom denna bok på posten...



Riktigt nöjd me köpet:) Nu ska här göras egen barnmat! Rekomenderar denna till er som vill göra/gör men vill få fler idéer. Var en massa roliga recept på puréer, mos, grytor och annat smått och gott för barn mellan 6-12 månader.

Jag gick me i en bokklubb förrut, nappade såklart på ett erbjudande om en barnbok som man skulle typ få gratis. Och som alltid står det i det finstilta att man är tvungen att köpa 2 böcker till ordenarie pris... Så det fick bli denna och en bajs-bok:) men den andra boken kommer i december (var nått me månadens bok??)

Annars idag har varit på ÖF babygruppen. Hade helt glömt av att de skulle vara filminspelning idag... Men de gick bra, vi höll oss lååångt bort från mikrofonen! Sen sa ja dumt nog ja till en intervjuv... Som alltid till ÖF var vi ju dö stressade och ja sket i och tvätta håret eller bry mig så värst mkt om att göra mig "fin". Blir säkert jätte fin på filmen. Men Hej är man småbarns mamma så ska man väll se ut som de me:) Glömde deo och borsta tänderna glömde ja idag me... Men sånt syns ju inte på film:) bara de andra stackars mammorna som blev lidande... Fattar inte men sen lilla A kom till världen har ja blivit en sån tidsoptimist! Hinner ju inget längre o kommer aldrig i tid. Det måste vi öva på!

Just nu ligger vi i sängen o busar. Den här lillemannen sov bara en halv timme på eftermiddag så nu blir det till att tvinga han vara vaken till sju-halv åtta...


Inga rutiner idag inte! Lunchen åt vi halv fyra me. Tokig dag!

Men imorgon är det fredag igen:) Häärligt!
En fredag utan planer, det visar sig vad vi hittar på...

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback