16 juni 2011

Kort semester

Drog iväg ila kvickt efter maten för lite egen tid:) Nu sitter ja och väntar på att ett solarie rum ska bli ledigt! Ska bli himla skönt att få bli lite brun. Hinner ju för fasiken aldrig ligga och pressa i den riktiga solen ju!




Men otur hade ja ju såklart när ja kommit hit att båda blev upptagna... Brukar ju aldrig vara nå folk här i flottsund! Nu får man vackert sitta och vänta i 20 minuter.
Läser lite bloggar under tiden;) Vad skulle man göra utan iphonen! =Världens bästa uppfinning!


Beställt
'
Har länge velat ha ett halsband me Albins namn på och nu slog jag tag i saken:) Valde detta fast med en vit pärla istället för det där hjärt-tingel-tanglet. Blir nog fint!! Vill ha det NU:)
Idag vare sommar avslutning på öppna förskolan då. Var jätte mysigt! Tråkigt att det stänger nu när vi hade fått in rutin på att åka dit på torsdagar. Men det öppnar igen i mitten på augusti, då ska vi åka dit igen:) Vi pratade om att vi "mammorna" skulle ses nått i sommar ändå. Skulle vara ruuligt!
Hade ju planerat att åka till mamma efter öppnis men tydligen hade hon åkt på massage... Lyllos! Så nu är vi "bara" hemma och myser. Albin är så himla glad och nöjd nu förtiden. Gillas! Älskade lilla skrutt.
Nej om man skulle ta en tur förbi kylskåpet, suger lite i magen allt!



Gravid tröjorna är fortfarande användbara:) Nu ska vi åka på sommar fest på öppna förskolan!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback