27 juni 2011

Helt slut!

Finally har min lilla bajsunge somnat för natten. Har man äntligen egentid då:) Tänkte ta och tona håret strax. Struntar i det där me slingor... Får bli mörkare ist! Är ju så lätt och göra det själv.

Varning för att resten av inlägget kommer handla om bajs!
Men alltså seriöst hur mkt kan en liten unge skita igentligen! Vad hände me var tredje dag som innan? Både igår och idag har det varit heeela tiden. Nöjd är han ju så nå knas me maggen verkar det ju inte vara... Men röd i stjärten som sjutton är han nu iaf! Bajsungen min!:)
Och vad han äter just nu! Tycker inte ja gör annat än har tuttarna framme. Måste väll vara värmen antar ja. För han små äter/dricker hela tiden. Men vatten ska man ju inte ge enligt BVC...

Imorgon ska Albin vara hos mamma medans ja är me farmor. Skönt att mamma har semester nu så man får lite avlastning ibland:) Lääntar så tills huset är färdigt så man får umgås lite med sin man igen! Just nu är han dock iväg och förbereder ett bus till en kompis som fyller år imorgon. Kan inte fatta att vi 86:or fyller 25 i år!! Inte klokt ju...

Vad trött man blir av värmen! Ja vet man ska inte klaga men va sjutton det är jobbigt när man har små barn! Vagnen är ju rena rama bastun ju, promenader är inte att tänka på. Tur att man har mamma och pappa så nära så man kan fly dit. Här i lägenheten är det olidligt! Man kanske skulle ta och göra årets premiär dopp i veckan?:)


Alle-mannen idag medans mamma o ja solade! Roade sig rätt så bra själv där i skuggan:)

Nej nu ska jag bli vacker:)



Hej igen värmen!

Häärligt väder! Är på väg till mammas och pappas pool förtillfället, känns som om det är där man vill spendera dagen idag:)




Monterade Albins skylt nyss:) Nu finns det ingen risk att man tar fel vagn längre:P

Just det! Super duper grattis till min barndomsvän Hanna som har fått sitt andra barn!! En liten flicka me:) hon som var bergsäker på att det skulle bli en kille till:)
Hoppas på att få komma dit snart och snusa bebis. Man glömmer fort hur små de är igentligen!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback