6 juli

Barnskratt är väll de sötaste!

När mamma & pappa barnvaktade Albin spelade mina syskon in den här!
Min goa lilla unge!<3


Dagen


Hel mysig dag på 4-H gården med mammorna från öppna förskolan! Idag var vi "bara" 15 stycken me barnvagnar, hihi. Sist var vi 17 st:)
Efteråt knatade jag och Linda till gränbyC för att kika in utbudet. Kom därifrån me 2 pyjamasar i strl 68 och ett par jätte söta skor till Albin. Fyndade även en höst jacka på 70% på name it! Inte illa! Super fin. Skit svårt bara att veta vad han kommer ha för storlek då...
Lilleman slocknade vid sju tok trött. Fick kämpa för att hålla han vaken från klockan sex! Han har inte lyckats att sova nån längre stund på hela dagen, endast ca 45 minuter på 4-H gården. Så här lite har han nog aldrig sovit på en dag. Aja får väll hoppas på att han sover hela natten nu då:) Lill token har ju börjat vakna vid ett tiden på natten nu förtiden... Och vaknar vid fem som vanligt för mat. Sen gör vi morgon vid sju ungefär. Men man ska väll inte klaga, han sover ju iaf:)
Är så himla sugen på att tjuvstarta me smakisarna nu! Skyller på Frida som sa att man fick, haha. Köpte gröt sist vi va och handla så man kanske skulle testa imorgon till frukost:) Kuul!:) Banan har vi ju testat en gång redan ju:)
Nej om man skulle hoppa in i duschen? Blev en rätt så klibbig dag idag:)
Älskar solen!



Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback