7 september 2011

Blää

Jäkla förkylning blir bara värre och värre! Känner mig helt deckad just nu! Bihålorna dunkar i takt me huvudvärken:( Ja vill inte vara sjuk. Hoppas de är bättre till imorgon för då vill vi ju till öppna förskolan. Sen måste ja baka till släktträffen på lördag me, det är ju inte så trevligt att stå och snora över kakan direkt:S

Blir till att krypa i säng tidigt ikväll. Direkt efter bonde söker fru:)

Äntligen!

Nu äntligen slog ja ner rumpan i soffan med en chokladbit. Har längtat efter det sen förmiddagen:) Förhoppningsvis sover Albin en stund nu me så ja kan sitta här läängee.

Var meningen att vi skulle ha aft en date me Lollo idag men hon var sjuk:( Är ju vi oxå iofs och sen kändes det toppen att slippa gå ut genom dörren i detta pissväder. Men kom på att jag var ändå tvugen att att ut och åka idag... Hade lite ärenden på bauhaus och näsdroppar på apoteket (det var viktigast!). Vi åkte halv 11 hemifrån och kom hem 2! Allt tar verkligen mkt längre tid nuförtiden!

På bauhaus köpte ja ett handtag till våran ytterdörr som Robin satte i på huset igår. Sen kikade jag efter spottar som vi ska sätta i takfoten. Räknade ut att vi behöver ca 20 st och en gick på ca 600:- beroende på vilka lampor man vill ha. Billigt eller hur? Men smakar det så kostar det... Fint kommer de bli iaf me fasaden upplyst:)

När ja ändå var in på apoteket på ica maxi så passade ja på att handlade lite förnödenheter. Så kul nu när Albin börjar närma sig 6 månader, finns mkt mera rolig mat att välja på:) Inte bara potatis, morot, pasternacka... Som ja har märkt inte är nån hit! När han får mera matiga purér så äter han bättre. Provade även på mango/päron idag när vi kom hem och vilken hit. Han bara gapade efter mer. Sötnosen! Skönt att det här me maten har släppt nu. Var påväg att ge upp där ett tag... Men ja hade väll för bråttom, han är ju inte ens 6 månader ännu ju.

Om man skulle kika på en film kanske, sånt väder idag ju! Men man hinner väll bara se en halv timme innan den lilla terroristen vaknar...:)


Nej fy! Drog precis upp rullgardinen och såg detta...



Regn och blåst!
Tror ja kryper ner i varma sängen igen:)



Albin har legat och sovit brevid mig sen halv sex. Såå mysigt!

Nää nu sparkar vi igång denna dagen me:) Vi har lite saker att få gjorda idag!

usch känns som ja åkt på den där baccillen nu... Nässdroppar måste införskaffas idag!

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback