Gnälligt

Tröttsamt med sjukt barn! Inget är bra, klängigt och ledsamt. Funderar på att ringa vårdcentralen imorgon och höra vad det kan vara. Trött är han men kommer lixom aldrig till roa. Bök och stök och febern ger sig inte. Hatar dock att ringa vårdcentral el sjukvårdsupplysning. De får en alltid att känna att man har dumma frågor och tar upp deras tid i onödan. Så tycker jag att jag blivit bemött de flesta gånger iaf. Och dom två gånger vi varit på barnsjukhuset så har det definitivt varit så. Skit tråkigt! Därför drar jag mig alltid för att ringa, lika när det gäller mig själv oxå.

Aja!

Jag kom in till frissan idag iaf:) Robin kom hem tidigt från jobbet för en gångs skull. Pappa min tog Albins klipptid så det var ju perfa, fick ja sällskap in:) Vi julshoppade lite innan oxå. Mysigt att göra det med pappa! Håret blev jag jätte nöjd me. Äntligen kan ja ha utsläppt utan att se ut som en svamp. Ska aldrig klippa håret rakt av igen. Nu är det uppklippt och kortare i fram. Min gamla frisyr alltså:) det ja trivs i bäst!

Just nu ligger ja i soffan och kollar på RAW, älskar måndag kvällarna pga det:) så jäkla kul!
Robin jobbar kväll me så heeela soffan har ja för mig själv. Fast det är inte så mysigt... Vi (jag) är inne i en sån nyförälskelse period just nu, saknar han så mkt hela tiden. Alla förhållanden har upp och nedgångar, och det är väll härligt på ett sätt:) uppgångarna är en nytändning som alltid kommer lägligt som man verkligen behöver. Känns som om man tappar bort varann i vardagen ibland. Man är inne i ekorrhjulet och allt bara rullar på.
Längtar efter julen som sjutton då vi har nästan en vecka ledigt tillsammans<3

Nä nu väntar sängen!

Ska bara spela lite Hay day först...


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback