Fin dag!

Lovely weather!! Men har jag utnyttjat det... Nix! Fm satt jag inne och pysslade medans Albin sov i 2,5 timme (!!). Hämtade ut ett paket från panduro i fredags så nu kan jag pyssla massor och göra fina kort:) Jag gjorde ett födelsedags kort till kusinen och sen ett dop kort till Alva. Det var såå kul!

Vid lunch plockade vi upp Lisa och Johan och åkte till Lagga för att fira kusinen. Min faster hade gjort mini semlor, as goda!! Nu blev jag sugen på mera semla. Man kanske skulle baka det i veckan??:) Iaf så var det jätte mysigt att träffa alla i Lagga och fika. Pappa hade varit där och jagat hare på fm, ångrar att jag inte var me då.

Lite tråkigt att man inte varit ute och sugit i sig solen idag. Kikar man på fejjan så verkar ALLA varit ute och åkt skridskor/pulka och grillat korv... Hoppas på mera fina dagar i veckan:) Nu får gärna våren komma! (haha, jag som har tjatat om att vintern skulle komma hela tiden lixom:) aldrig är man nöjd...). Tänk vad glad man blir av solljuset! Dock inte min son som har haft en suris-dag. Gnäll, gnäll och åter gnäll. Och får han inte som han vill = pist-off! Undrar om han har ont i munnen och blir grinig av det... Såg häromdan att första framtanden kikat fram nu:)

De senaste 2 veckorna har det verkligen hänt mycket i utvecklingen, mentalt med Albin. Han är mer medveten eller hur man ska säga. Vet precis vad han vill och ska göra och får han inte som han vill blir han arg. Kramas och kelas mera spontant gör han oxå. Han kan krypa fram till en och vill upp i knät för att ge en en kram bara och sedan ner igen. Jag märker även att han förstår mera vad man säger till han. Säger man vinka eller hejdå så vinkar han. Han vet vad mat, lampa, vovve, Loke, Cia, mamma, pappa, strumpa (och var den ska sitta) är för nått. Älskar musik och dansar så fort han hör det. Säger mamma, pappa och hej jätte tydligt. Han har även börjat med ett "kontakt rop":) är han i ett annat rum och undrar var jag/Robin är så ropar han "À" och svarar man inte på en gång så letar han efter en. Fortsätter då ropa så eller mamma. Sötis!

Långt och rörigt inlägg det blev... Nu har jag en liten stink-bomb att ta rätt på!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback