Intensiv helg!

Känns som om man inte gjort nått annat sen i fredags än att varit i huset. Stackars Albin har haft det hattigt. Men det verkar inte ha gått nån nöd på honom:)

Nu har vi iaf ett kök!!! Och köket och vardagsrummet är färdig tapetserat!!!:) Tog ett ett tag att få det rätt... Både jag och Robin har stått och svurit och gråtit (jag) vissa stunder. Bänkskivor som inte passade, tapet som lossade, bardisk som trilskades och saker som försvunnit/inte levererats... Man blir lite smått tokig!

Patrik fogade även klart badrumsgolvet i lördags så snart kan vi även få ett färdigt badrum:) Vi fick även tillbaka vattnet i lördags! Det har äntligen tinat i backen. Till nästa vinter ska vi isolera röret MYCKET bättre så det inte händer igen.

Idag får vi alla vitvaror (svarta vitvaror;)) levererade. Inkl badkar och tvättmaskin. Kul!! Så nu har vi fått allt vi ska ha från fiskarheden. Måste bara kontakta dem för lite retur... Ett badrumskåp och en garderob var skadade och så har vi fått fel handfat till badrummet. Handfatet vi fått är med två hoar... Det vill jag inte ha! Var tvungen och kolla vad vi beställt så inte jag gjort fel men tur så var det inte!

Ska alldeles strax klä på mig och lillemannen och ta en promenad i solen till huset. Känns som om det var evigheter sen jag tog en lång promenad och i solen dessutom. Hoppas våren är snart här nu!!!

Igår förbjöd jag mig att vara i huset idag, jag var så trött och less efter helgen. Men nu längtar jag dit igen, haha! Jag vill inget annat än att flytta in nu!! Men om en månad kanske...;)

En liten bild på köket från i lördags kväll kan jag bjuda på. Nu är dock bardisen även byggd. Och en bild på min proffshjälp från igår, Robins farbror Roland kom och hjälpte mig med de längsta tapetvåderna.


Kommentarer
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

De går ju verkligen framåt :D

2012-02-27 @ 12:48:15
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: Caroline

Wow, nu händer det grejer! Fan va fint det blir och ni är så grymt duktiga! Snart så, inflyttning! :)

2012-02-27 @ 19:31:58
URL: http://carolineprim.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback