Måndaag

Jag som skulle gå och lägga mig tidigt idag... Klockan 21 låg jag iofs till sängs men så kom jag på att jag inte kollat på avsnittet på äkta människor på svt-play. Efter det skulle jag bara kolla en hemsida. Ja och nu skriver jag ett inlägg här oxå... Duktigt! Men vrål trött är jag efter dagen så snart somnar jag me iPhonen i handen.

Idag hadlade vi tapeter till gästrummet och efter det även mat. Efter ett sen åkte jag över till huset. Jag målade sista gången i taket i vårat sovrum och tapetserade även väggarna där:) förutom en vägg som vi ska sätta upp vitmålad panel på. Kommer bli as snyggt! romantiskt och lantligt så som jag vill ha det där inne:)

Jag målade även väggarna i gästrummet så jag kan tapetsera därinne imorgon. Spackel skarvarna lyste nämligen igenom på tapeten i vårat sovrum så jag tog det säkra före det osäkra och målade väggarna i gästrummet me. Inte kul att slita ner tapet och göra om!

Robin och ja bestämde i helgen att vi ska måla tapeten som vi satt i köket/vardagsrummet. Jag är inte nöjd med den! I butiken och när man håller upp tapeten så ser den vit ut men nu väl uppe lyser det lila/rosa om den. Kan vara vårat ljus som gör det men så vill jag iaf inte ha! Lika bra att göra om nu fast det känns trist...

Nä nu går verkligen ögonen ihop snart! Bäst att sova så man orkar me morgon dagen. Imorgon blir det en tur till öppnis på fm och sedan tapetsering på em som sagt:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback