Torsdag

Förkylning på ingång känner ja... Blä! Huvudvärk och tryck över bihålorna:( Jag har inte tid att bli sjuk nu!

Dagen har spenderats på Ica maxi och i huset. Jag skulle bara in till posten och lämna in lite saker som jag sålt på tradera och sedan en snabb handling på Ica maxi för att sedan möta upp mina hjälpredor i huset. Handlingen tog hela fm typ... Först irrade vi runt och letade efter det ja skulle ha, hittar fortfarande inte efter sen de gjort om. Sen väl framme i kassan så upptäcker jag att Albin tappat snuttisen (!!! Det som inte får hända!). Arg på mig själv eftersom jag övervägde att lämna den i bilen innan fast tog me den ändå bara för att han drog i den började jag leta genom hela maxi efter den. Försökte komma ihåg hur jag gått och när jag såg den sist. Gick 3 varv utan att hitta den plus att jag var till receptionen 2 gånger för att se om nån lämnat in den. Albin blev arg, trött och ledsen och mitt tålamod sjönk... Men i 4 varvet hittar vi äntligen snuttis!!! Nån hade lagt upp den på pågenlimporna!!:) Lyckan var total när både jag och Albin fick syn på den, haha. Det var absolut sista gången snuttis fick följa med ut ut bilen!

Efter den händelserika fm så skyndade vi till huset för att möta Ingela och Emma där. Albin slocknade såklart i bilen med snuttis tätt tryckt mot ansiktet, sötisen! Han sov vidare i vagnen medans vi fikade och började lägga golvet i vårat sovrum. Nästa färdiga blev vi oxå innan mina medhjälpare behövde åka. Jätte fint blev det!
Tack för hjälpen söta ni<3

Just nu är det badning av en liten lortgris här hemma:) Så himla kul när jag sa efter middagen -Ska vi gå och bada, Albin. Då kröp han direkt till badrummet och ställde sig vid badkaret och hoppade.
Hoppas på att fyrishov besöket imorgon blir lika uppskattat som de i badkaret:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback