Bedtime

Jag borde sova nu egentligen! Jag är helt slut känner ja, ändå tvingade ja mig uppe att se på film och nu skriva några rader här.
Dagen har gått i ett idag känner ja. Öppnis, handling, lunch med brorsan, till morfars hus, laga middag, måla lister, film och nu död...

Men dagen har varit toppen! Bästa var att ligga på filten i mormor och morfars trädgård och tänka på alla minnen man har från dem. Det är med blandade känslor att deras hus i Ekeby är sålt:(

Albin har varit på toppen humör hela dagen fast han sovit minimalt. Blev bara en timme drygt efter handlingen. Okey det var en anings kinkigt mellan middagen ---> läggningen men han får iaf en guld stjärna idag:)

Det var lika så igår me. Han sov en sväng på fm och sen drog vi till stan för häng i Stadsparken med finaste Lollo och sen var han så uppe i varv. Helt oblyg var han dessutom igår i parken. Sprang fram till vuxna killar som spelade fotboll och tog bollen, haha. Tur att de verkade gilla barn:) de spela t.o.m med honom en stund. Albin njöt som sjutton!
Gårdagen var verkligen jätte mysig. Vi köpte me oss lunch och satt på en filt där i parken och njöt av solen (och gratis barnvakt). Sen tog vi en glass vid ån (som resten av hela Uppsalas befolkning, haha). -Nä det får vi verkligen göra om älskade vän!

Imorgon lutar det åt lite mamma häng i Vreta! Nu; GoNatt!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback