Jaha ja

Här sitter jag i personalrummet med en kaffe i hand och lyssnar på mumford&sons (favorit bandet just nu!) på rasten. Har ett sånt där nedrans dubbelpass idag så det är ju skoj... Jobbade även kväll igår med världens mest lataste och underligaste vikare igår (ja jag tänker skriva så för jag tror hon ej läser detta och sedan tror jag hon förstod att jag tyckte det då hon inte ville jobba på samma sida me mig idag) (vilket var skööönt!). Imorgon jobbar jag dessutom dag, jippi! Får inte se familjen förrens sön kväll.
Det som får mig att inte gå under är att jag är ledig 2 helger efter detta och att jag bara jobbar 3 dagar nästa vecka:) plus att jag har grävt fram bästa gravidstrumporna/stödstrumporna som jag nu har på mig. Älskar dem! Pigg i bena känner man sig nu fast jag är döö trött i skallen.

Avis som faan är jag på syster som är i London nu och inte kommer hem förrens på tisdag, äckligt mysiga kort lägger hon upp på insta me:S Fy på sig!

Joo en positiv sak idag som jag fick veta i morse. Jag ska bli full delegerad i veckan så jag får ge sprutor, ta prover, spola katetrar, lägga om sår och diverse annat som sjuksköterskorna gör. Kuul!! Är man undersköterska så vill man ju få göra allt som de gör på sjukhus ju. Det är roligt att sticka folk, hehe. (Och där fick ni en glimt av min sadistiska sida...)

Apropå sadistisk så måste ni läsa de böckerna som jag slukade förra veckan. Femtio nyanser av Grey och femtio nyanser av honom. Så jäkla bra!! Och sjuka!! Och jäkligt mkt porriga, haha, eller ja av kärlek kanske man ska säga;) Läs dem! Tredje kommer i januari, längtar:)

Nää nu är rasten slut! På't igen ba!

Sexigt visst;)


Kommentarer
Postat av: Lisa

Wiho ett inlägg:-)! Älska mumford!! Bra där;-)
Jag saknar dig! Köper presenter till dig här om det känns lite bättre då hihi:) ses när jag kommer hem puss puss

2012-11-25 @ 08:51:24
Postat av: Lisa

Wiho ett inlägg:-)! Älska mumford!! Bra där;-)
Jag saknar dig! Köper presenter till dig här om det känns lite bättre då hihi:) ses när jag kommer hem puss puss

2012-11-25 @ 08:51:26
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback