Äääntligen ledig dag

Jobba måndag efter jobbhelg är lika med dödens! Fast det rullade på bra:) Guu vilket härligt gäng jag jobbat med, så kul att lära känna nya människor!

Idag har jag varit ledig:) Och det har varit en mkt bra dag me! Har känt mig på toppen humör till och med. Förmiddagen spenderades på vaksalatorg med resten av hela Uppsala... Det vankades den årliga höstmarknaden där igår och idag. Jag fick med mig min farmor dit, hör och häpna! Henne får man inte in till stan i första taget! Men när vi väl var där så ville hon knappt åka hem, hihi. Söta farmor<3 Jag köpte lite rökt korv och brända mandlar -ett måste om man är på marknad!
På eftermiddagen tog jag en prommis i solen me vagnen så Albin somna. Precis när vi kom hem så började de regna så det var tajming:) Eftersom de regnade och var kaaallt idag så skippade jag kvällspasset (älgjakten drog ju igång igår). Men bror min och Robin satt ute. De kom sen lite frusna efter kl 18 och så åt vi mat ihop. Igår kväll satt jag hemma på pappas mark och passade. Mysigt att sitta i tornet och filosofera, man varvar ner då verkligen!

Nu på kvällsingen har jag och Robin snackat framtid och myst i soffan. Bra avslut på en härlig dag!

Resten av veckan blir det jobb nu. Kväll onsdag, torsdag, dag på fredag och sedan ledig helg. På lördag blir det till och med utgång!!! Vad jag längtat efter det! Och på söndag blir det 2 års kalas för söta Herta. Det kommer bli en bra vecka det här, iaf avslutet!

Nu är det tack och Godnatt! Ska bli skönt att få sova:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback