Söndags ångest

Denna lediga helg bara svischade förbi den:( Åå jag vill inte jobba imorgon, vill inte vakna till väckarklockan, vill inte lämna Albin 7 på dagis i morgon bitti! Söndags ångesten är tillbaka efter 1,5 år...

Helgen har bestått av en massa roliga saker! I fredags kom pappa, mamma, Lisa och Lasse hit på middag. Lisa stannade även över natten, jätte mysigt! Sen på lördagen pysslade vi, fikade, gick promenad och sedan följde ja och Albin me henne in till stan. Satt vid svandammen i solen och njöööt! Albin matade änderna och busade. Sen bjöd min fina syster oss på restaurang:) Albins premiär! Gick sådär... Han ville inte alls sitta still när maten kom in, vägrade äta och kladdade med maten. Men han får ett OK iaf, men det blir inge mer resturang me han på ett tag iaf, haha.

Idag har vi varit hos min mor och far på fm. Fikade och åkte traktor:) När Albin sov efter lunch så stor städade jag hemma. Så skönt med ren svabbade golv! Min nya städ favorit är gul såpa, det luktar så gott!!
Middag slapp man tänka på idag me då vi åkte till svärisarna på middag. Staffan fyller 60 i veckan men då är de bort resta så vi firade idag. Vi fick även träffa Linda och Andreas lilla underverk. Sååå himla söt!! Men han var en jäkel på att sova... Nästa gång får han vara vaken så man får hålla!:)

Nej nu är det Beck på tv, soo long...


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback