Tisdag

Seg dag! Jag är inte helt frisk ännu men jobb får det bli imorgon iaf. Rösten har kommit nästan helt tillbaka nu så det är skönt.
Idag har vi inte gjort många knyck... Vi åkte över till pappa/morfar till fikat och stannade även kvar där till lunchen. Albin åkte traktor med sin morfar, de kopplade kärror och förberedde utefall det var trösknings väder på em. (vilket det ju inte vart... Stackars pappa! Skit skörd blir det!) Vi matade även baggen med äpplen och bröd. Sen gick vi och gullade med kycklingarna oxå. Är så glad att Albin får växa upp på en gård, iaf i närheten av en där vi är dagligen. Det är den bästa uppväxten:) bara för att jag själv har haft det tänker ni då, hehe. Nä men jag tycker det är viktigt med djur och natur!

Imorgon är det jobb då, 7-15. Albin ska på dagis 6.30-15.30... Känns så tidigt för han!! Har så dåligt samvete men det är så det måste bli. Visst mamma kunde ha lämnat han till 8.30 igen imorgon men jag vill även se hur det fungerar att lämna tidigt. Man kan ju inte binda upp sina kära varje gång jag börjar tidigt... Imorgon skulle även Ann, Albins egen fröken ja som hade hand om inskolningen, öppna så det känns lite tryggare för både han och mig att prova då. Men visst det kommer bli en lång dag för han... Hoppas han äter och sover bra så han orkar!

Det blir nog bra:)

Nu är det film tajm med älskling!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback