Varva ner!

Vaknade i morse, tänkte -vad ska man hitta på idag? Drog iväg ett mess till Frida om ja fick haka på till öppnis. Efter öppnis följde ja me henne och Emelie till donken och dröjde oss kvar där.
 
På väg hem längtar jag efter att lägga mig på soffan och slappa men kommer plötsligt på att jag skulle till Ackis 12:40. Plattan i botten för att åka hem och hämta det jag skulle ha med mig dit och inser samtidigt att jag absolut inte kommer hinna... Fan! Jag som tänkt på det senast som igår men i morse när jag vaknade var det tydligen som bortblåst. Blir till att ringa och boka ny tid och betala en utebilven avgift då... Fan att man ska vara så jävla tankspridd jämt! Hoppas på att man får tid igen snabbt! Men det tror jag då det är lite akut...
 
Nu försöker jag vara ner medans lillemannen sover i vagnen. Han tok decka i bilen han:) inte konstigt efter att ha härjat med dagis kompisarna Ralf och Clara både på ÖF och donken. Dock kommer han nog vakna av en skrikande mage för han har typ ätit noll idag. Ingen frukost, bara några tuggor på en macka på öppnis och lite pommes.
 
Nä om man skulle lägga sig på soffan och dega lite... Fan jag som aldrig brukar glömma saker!
 
 

Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback