På återseende:)

Heeej!!

Det var inte igår;) nu ska jag rycka upp mig och börja blogga igen! Instagram är kul men ibland behöver man skriva av sig me:)

Vad har hänt sen sist? Ja jag blev ju magsjuk... Vinterkräksjuka för hela familjen, släkt och vänner haha. Skäms att vi smittade så många!! Som min brorsa som blev sjuk träffade vi inte mera än att vi hejade på han utan närkontakt. Luftburen smitta?? Aja nu är skiten över iaf. Vi har ju även hunnit med yttligare VAB dagar då Albin hade en sväng med feber oxå. Två dagar på dagis och nya baciller kommer. Det är kul med barn!

Annars har det små pysslats hemma. Jag var och köpte nytt soffbord plus matta till vardagsrummet. Blev sjukt nöjd! Vi har även börjat planera tvättstugan, äntligen! Längtar tills det blir ordning där. Jag som älskar att tvätta (Jaa vet!!) hatar det nu då det är trångt, grejer överallt, smutsigt, bökigt och ingenstans att hänga tvätten. Men vad jag önskar att vi byggde en större tvättstuga! Tänk på det ni som går i byggtankar, stoor tvättstuga! Vi får väll bygga det i nästa hus;)

Denna vecka är första normala vecka för oss typ. Jobb och dagis. Helgen är jag även ledig då jag jobbade heela den som var. Skönt! Ledig fre, lör och sön dessutom. Har väll aldrig hänt att jag har 3 dagars ledigt på mitt schema... Så fredag om nån vill leka med oss, hojta till!:)

Nu är det dax för att göra sig i ordning kanske. Lämning på dagis och sedan kvälls jobb väntar!


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback