Redan tisdag

Jahapp här rullar dagarna på minsann! Helgen sa ju bara svisch så var den över... En minst sagt intensiv helg oxå! Fast en mkt rolig:)
Nästa gång blir det iaf INTE 3 dagars kalas!

I fredags blev ju min lilla bebis hela 2 år. Och det firades med sång och paket öppning på sängen på morgon, även det obligatoriska nyvaken kortet togs. Gäller ju att föra min fars tradition vidare... Finns många fina kort på mig och mina syskon när pappa precis tänder lampan i rummet och sedan klick med kameran... Ögonen som ett sträck och sedan blev man blind i x antal minuter pga blixten, As snyggt!
Sen vid lunch bjöd Albin över sina närmsta vänner på kalas;) 4 barn med mammor inkl 2 småtting syskon kom och kalasade. Korv med bröd och glass. Lagom avancerad sådär;) men ack så gott! Jätte fina presenter fick sonen oxå. Favoriten blev ju såklart skruvdragaren från Ralf! Den har gått varm här hela helgen kan jag säga! Haha. Linda och Linnea stannade kvar och sedan när våra gubbar kom blev det pizza för hela slanten. Gott!!!

På lördagen njöt vi hela familjen i solen på fm. Promenad över till mina föräldrar på en fika vart det me. Efter lunch kom Robins hela familj på kalas. Massa fika och paket vart det! Bästa paketet då som Albin tyckte var nog stora grävmaskinen han fick av sin farmor och farfar:) som han meckade sen med skruvdragaren;)

I söndags fyllde min "största bebis" år. Blev sång, paket och frukost på sängen då me. Albin tyckte det var hel skumt att vi skulle äta macka i sängen men köpte konceptet iaf sen:) Sen kom hela min familj och firade mina grabbar efter lunchen. Massa fika och fina paket blev det:) Albin fick bla nästa snäpp storlek på säng av mina föräldrar, juniorsäng. Han premiär sov där samma natt sen. Super mysigt att kunna ligga brevid nu. Jag slocknade nog fortare än Albin dock... hehe så kvällstrött som man är nu kommer det säkert bli flera gånger me...
Söndagen skulle ju avslutas me en brakmiddag som jag skulle laga men det glömdes liksom bort... Jag började och sedan insåg jag att steken inte skulle vara klar förens typ åtta på kvällen så det fick bli pizzerian igen:)

Brakmiddagen åt vi ist ihop med min bror igår och fyyy vad gott det blev! Rådjursstek med sås av stekskyn med svartvinbärsgele och potatisgratäng. Ja ni hör ju!!
Överträffade verkligen mig själv utan att skryta!;)

Igår och idag har jag jobbad dagpass. Imorgon är det ett kvällspass som väntar, men det ska bli skönt! Ingen stress upp på morgonen. Man kan sitta i lugn och ro att äta frukost och titta på morgon "bompa", det är livskvalité det:)

Nä nu är det lägg dags! Jag är redan ner bäddad men nu är det iPhone förbud. Hatar att jag blivit så beroende av candy crush:/


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback