1 vecka

Herregud det är verkligen bara en vecka kvar nu till beräknad förlossning, hjälp! Kan man få kalla fötter med tredje barnet och ångra sig?? Fy! Jag tänker hela tiden nu på förlossningen. Det gör ju jävligt ont asså😨 själva värkarbetet känns ju ok men sen när huvudet ska pressas ut... Alltså Joels förlossning spelas upp för mig hela tiden. Hur de trycker på och man måste krysta men vill hålla emot. Hur de är eld och smärta down-stairs, alltså fy fan! Den biten är ju iof den kortaste av hela förlossningen och strax efter den absolut bästa men ändå.. Skrämmer ja upp mig själv eller? JaaaA. Det har ju gått 2 gånger så klart de går en tredje men JAG VILL INTE! Jag skulle väll inte kalla de skräck ja har men väldigt väldigt kalla fötter. 
Sen en annan sak ja tänker mkt på är eftervärkarna... De var inte kul! Me Albin inga men me Joel väldiga menssmärtor/kramper. Jag har bunkrat med Ipren o Alvedon iaf för de hjälpte sist. 
Sen har ja bunkrat med bindor.
Å vad jag vill ha det här avklarat nu! Helst igår så det är över!
Man skulle vara kille asså😂

Annars mår ja väldigt bra. Inga känningar alls faktiskt. Förvärkar på kvällarna och nätterna men så har de varit ett tag nu. Magen är gigantisk nu! I torsdags hos barnmorskan hade huvudet inte alls börjar tränga ner. Högt och rörligt. Magen står verkligen sjukt högt! Hoppat upp på övre kurvan har ja me. Blir en 4 kg denna gång me😣 men hur stor? Ingen jätte tycker barnmorskan sig känna men de beror ju på hur långt över tiden ja går me... 
Blodtryck och hjärtslag är fint dr me som.hela tiden. Är så glad att jag får ha så bra graviditeter. 

Nä om man skulle rycka upp sig ur förlossningstankarna o göra lite middag åt familjen...
Ikväll blir de fläsk med sötsursås och ris😃


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback