5 maj

Idag blir Linus 5 veckor, galet vad tiden går! 
Min lilla bebis börjar få ett humör oxå. Vet vad han vill! Lite rutiner tycker jag allt han börjar få in me. Mycket sover han fortfarande men 2 lång sovningen på typ 2-3 timmar på dagen får han in. Sen på kvällen kan han vara vaken ca 2 timmar, lite bök och stök, sover lite kort för att sedan vara vaken länge igen. Sen när han bökat klart så har han somnat för natten. Sover då 4 timmar i sträck, äter somnar om och sover sen 2 timmar i stöten ungefär. Det känns iaf som om han fått in nattrutin iaf. Jätte skönt!


Trött mamma delux på bilden som verkligen behöver färga håret. Men men;)

Det rullar på bra med livet som tre barns mamma:)) Åkt iväg med dem allihop har jag gjort några gånger och det är svettigt emellanåt men de går;) Det är väll mest Joel som är energi och tålamods prövande. Han är verkligen intensiv! Är överallt på en gång och sjukt snabb, haha. 

Igår drog vi igång dagis igen för Albin. Han var inte alls me på noterna när vi skulle åka dit. Skit arg rent ut sagt. Och det vart jag me efter allt tjat och tjaffs. Tillslut kom vi iväg och det gick bra på dagis tills jag skulle gå. Då var det som om hela morgonen började om.. Jag stannade ett tag fast jag märkte att de bara blev värre, han klamrade sig bara fast ännu mera. Tillslut tog en fröken honom o jag gick. Kändes verkligen inte bra men jag var ändå säker på att de skulle vända bara jag gick. Och de gjorde det:) en fröken var så gullig och ringde en halvtimme senare att han lekte förfullt. Idag ville han själv åka till dagis till och med:) 

Idag har jag och minstingarna varit på Ica o handlat massa. Sen åkte vi hem för lunch och sovning. När J vaknat åkte vi till plantagen och köpte en massa plantor. Jag har äntligen hittat en buske som jag vill ha under köksfönstrena:) Och det blev amerikansk praktspirea:)


Så ser den uut, fast en väldigt stor en.. Enligt hon jag pratade me på plantagen skulle dem bli en meter hög bara. Vi får se hur den blir:) Jätte söta blommor har den! 
Sen köpte jag även en luktschermin till baksidan. En sån måste finnas i trädgården enligt mig! Jätte fin och doftar ljuvligt❤ så kul nu när man börja veta hur man vill ha det i trädgården:)
Robin fortsatte även med altanen i helgen. Byggde en bit till på ramen men sen började de regn.. Nu i helgen ska jag ta fram piskan på han!;)

Nä nu är det sängen! Linus verkar precis ha somnat in djupt så bäst att passa på att ja me gör de:)


Kommentarer
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback