Sant!


Rolig dag!

Ligger just nu i soffan och halv sover. Vi började kika på en film halv åtta som jag laddat ner men så ringde R telefon... Som alltid! Viktigt tydligt... Som alltid...

Aja nu känner jag för att gå och lägga mig snart. Dagen idag har varit lång känns det som. Nervös, rolig och nervig... Men den blev ju super. Super trevligt att ja och Albin blev bjudna på lunch hos Frida me:) Albin och Ralf röjde minst sagt, hehe. Fick man en liten inblick hur de beter sig på dagis, huvva... Haha!

När vi kom hem så hade solen letat sig fram ur tjocka dimman. Så vi, ja och vovvarns, passade på att ta en prommis när ändå Albin behövde somna. Super skönt! Kände hur kroppen verkligen laddade energi:) Nu får fasiken denna snö försvinna och våren komma!! Längtar som tusan!

Imorgon är jag ledig igen och den ska tillbringas hemma! Hoppas på fint väder och lite fika gäster som kommer förbi:)


Söndag

Jobbhelgen är snart slut och nu väntar 2 lediga dagar, sköönt!
Efter jobbet idag åkte vi direkt till Vallby och blev bjudna på fika och middag av svärisarna. Inte helt fel!!
Albin fick äntligen träffa kusin Linnea oxå, som han längtat. Dom är så söta de där två ihop❤

Har precis läst saga och nattat Albin. Jätte mysigt att han vill höra på Godnatt saga nu. Ännu bättre blir det när han får större säng så man kan ligga bredvid oxå:) Men snart så! Inte långt till födelsedagen nu... 2 år, hjälp! Var tar tiden vägen?!? Tycker inte det var så länge sedan man fick i väntans tider och han kom till världen. Liten blir stor!

Robin gick just ut för att passa räv han. Burr säger jag bara! Får se hur länge han är ute;)
Själv tänker jag bädda ner mig i soffan med en skål med popcorn. Hoppas på att det börjar nån bra film nu kl åtta oxå. Brukar alltid vara nått på viasat kanalerna då:)

Fick en sån himla fin bild på kusin Elias idag! Riktigt litet charmtroll det där❤


Over and out

Slut på denna roliga dag då! Imorgon väntar en ännu bättre:) Lek, bus & våfflor står på schemat med bästa vännerna!

Jag ligger redan i sängen och ögonlocken åker snart ihop. Jag somnade i soffan redan kl 20 idag... Missade Antikrundan precis, äsch! Tröttmössa som man är:/

Gnaatt kära ni!❤


V I L L H A

Bara för att vi prata glass på jobbet idag så har jag gått och varit sugen på vaniljglass och jordgubbar hela eftermiddagen/kvällen!!

Fy fan va gott!! Och svenska jordgubbar oxå, mmmm!


Svisch...

Jaha och där bara svischa en vecka förbi utan inlogg på denna sida... Tiden bara springer iväg tycker jag!! Men det gör verkligen inget:) läängtar efter våren så grymt mkt (förutom alla måsten som kommer då:/ då måste verkligen andra rycket me huset komma!)

Nu är 3/4 dagar gjorda på jobbet. Bara imorgon me och sedan är jag ledig fredag. Längtar!! Och den ska spenderas med våra fina vänner Louise och Walle:) Så kul! På kvällen är det en kväll på stan med mammorna, även det ska bli super kul! Sen är det jobb lör & sön på det... mindre kul men ja slipper dubbelpassen denna helg iaf. Nått positivt, hehe.
Hoppas verkligen vi får till en fast schema på jobbet. Hatar detta 5 veckors hattande hit och dit! Det är ju bara det att vi ska komma överens på jobbet... "Bara"... Semester listorna är även ute nu, ska vara klara 1 mars!! Ja och hur fasiken vet man nu hur man vill ha det i sommar. När är dagis stängt? När ska R ha semester? Hur många veckor har jag/kan ta ut? *suck*

Nått jag oxå längtar efter just nu är PÅSKEN!:) Konstigt ja vet, jag har väll aldrig tyckt den varit nå speciell tidigare men jag är så grymt sugen på gravad lax!! Och ägghalvor! Haha. Ledig påsken är jag me:) Dock åkte jag ju på att jobba midsommar ist då men den sökte jag föräldraledigt på, 3 månader innan och de kan inte neka mohaha. Gäller att utnyttja!

Nä nu har jag en hungrig liten unge här! Ropar korv så det får väll bli det till middag, igen...
Tappat en leksakslåda på tån hade han gjort på dagis idag förresten. Nageln är alldeles blå, stackarn! Men sånt som händer:)

Hej!


Deppig

Enda lediga dagen denna vecka och jag har inte kommit mig för att göra ett skit. Hade velat göra så mkt denna dag men orken rann av mig när jag vakna i morse. Vi har bara varit in till vårdcentralen och hämtat en remiss och lämnat prover. Och drog en snabb handling men de sista som var kvar på kontot. Fyy för denna månad alltså! Fattigaste på hela året ska den ju vara me... Stämmer i detta hushåll iaf:(

Helgen som var var jätte mysig! I fredags lekte vi med Louise och Walle på bubblans öppna förskola (stenhagens är sååå mkt bättre) och efter det tog vi med ungarna på thai buffé. Blev mkt uppskattat av min son! Men fy fasen vad det såg ut runt omkring oss när vi gick därifrån, skämdes nästan! Haha.

I lördags fikade vi hos en granne och på kvällen åkte jag och Carro in och gjorde stan;) eller ja vi satt på Magnussons hela kvällen. Timmarna bara flög förbi! Kunde knappt tro att klockan nästan var tolv då jag tittade på klockan första gången:) Super kul var det! Nästa gång blir det klackarna i taket på flurran:D

I söndags var vi ute och åkte pulka och sedan åkte vi på kalas hos mina kusiner i Lagga.
Och det var den helgen... Svischar förbi utan man ens hinner njuta tillräckligt.

Nu längtar jag till sommaren som aldrig förr!! Låång ledigt tänker jag ha då och håller tummarna att det blir en fin sommar oxå. Massa sol och mycket bad!!

Nä om man skulle klura ut vad man ska ha till middag ikväll då kanske...




Vill ha!

Nu får fan Robin fria för jag har hittat den vigselringen jag vill ha!

❤❤❤


Nappavvänjning

Sen hämtningen på dagis idag har vi bråkat jag och min bestämda son... Vi har varit rätt så dåliga på att ta av Albin nappen när han sovit eller varit ledsen här hemma. Och sen har det legat en bunt med nappar i sängen hans hela tiden me så han har plockat när som han känt sig sugen. Nu får det vara nog! Vid sovning och när han är ledsen får han nu endast ha nappen. Och i bilen kanske... Aja men ja vill få bort denna nappen iallafall vid de övriga tiderna. Ser så fult ut när ungar går me napp i hela tiden sen är det ju inte bra för tänderna heller. Man underlättar kanske även sen när nappen ska slutas med helt oxå för den delen.
A bråket var ju iaf om napp dårå på em. Jag tog alla och han blev skit arg och gjorde allt för att hitta nån som jag glömt eller försökte komma åt de jag lagt undan.
Han gav sig tillslut efter mkt om och men. Stolt att jag stod på mig!:) trött som man är efter jobbet...

Nu har vi iaf tagit helg!!! Så nedrans skönt! Morgon dagen ska tillbringas på öppna förskolan faktiskt, en ny, med Louises och Walle. Ska bli super kul!

Resten av helgen är oxå redan planerad. Inte ofta alla lediga helger är det. Just nu känns det stressigt då jag lite sett fram emot lugn men det kommer bli kuul!! Utgång blir det me, jihaa! Fast det blir nog ganska lugnt men kul ändå att komma iväg och bara vara Elin för en kväll:)

Nä nu har mister här ledsnat på att bada. Kallt är det nog nu;)


På återseende:)

Heeej!!

Det var inte igår;) nu ska jag rycka upp mig och börja blogga igen! Instagram är kul men ibland behöver man skriva av sig me:)

Vad har hänt sen sist? Ja jag blev ju magsjuk... Vinterkräksjuka för hela familjen, släkt och vänner haha. Skäms att vi smittade så många!! Som min brorsa som blev sjuk träffade vi inte mera än att vi hejade på han utan närkontakt. Luftburen smitta?? Aja nu är skiten över iaf. Vi har ju även hunnit med yttligare VAB dagar då Albin hade en sväng med feber oxå. Två dagar på dagis och nya baciller kommer. Det är kul med barn!

Annars har det små pysslats hemma. Jag var och köpte nytt soffbord plus matta till vardagsrummet. Blev sjukt nöjd! Vi har även börjat planera tvättstugan, äntligen! Längtar tills det blir ordning där. Jag som älskar att tvätta (Jaa vet!!) hatar det nu då det är trångt, grejer överallt, smutsigt, bökigt och ingenstans att hänga tvätten. Men vad jag önskar att vi byggde en större tvättstuga! Tänk på det ni som går i byggtankar, stoor tvättstuga! Vi får väll bygga det i nästa hus;)

Denna vecka är första normala vecka för oss typ. Jobb och dagis. Helgen är jag även ledig då jag jobbade heela den som var. Skönt! Ledig fre, lör och sön dessutom. Har väll aldrig hänt att jag har 3 dagars ledigt på mitt schema... Så fredag om nån vill leka med oss, hojta till!:)

Nu är det dax för att göra sig i ordning kanske. Lämning på dagis och sedan kvälls jobb väntar!