Vad roligt!

Kul att så många vill fortsätta följa mig!:)
(kul att även få veta vilka några av er ca 120 som dagligen har följt mig är)
Jag har nu mailat iväg nya blogg-adressen. Men några av er som ville fortsätta läsa har missat att skriva er mailadress... Så ni som inte fått nån inbjudan skriv en kommentar till me eran mail så skickar jag adressen.

Kram på er så länge!


it´s done!

Nu har jag bytt blogg!
Jag har väntat och väntat på att blogg.se ska komma som app så man kan blogga från iphonen bättre men den kommer ju aldrig! Var ju sagt till mars men icke... dåligt tycker ja! Gillar ju blogg.se bäst...
Men men nu har jag iaf bytt.
Skriv en kommentar på det här inlägget med din mailadress så skickar jag nya blogg adressen. Vill ha lite bättre koll på vilka som läser och eftersom jag lägger ut en hel del bilder på Albin. Finns ju en hel del puckon där ute som kanske tar fotona....
Igår var det ju Vårruret här i Uppsala. Det var jätte kul! Vi tog oss gående 5 km runt på 55 min. Duktiga vi:) Jag lämnade även Albin hemma hos Robin. Första gången jag va utan honom sååå länge. Kändes jätte konstigt! Nyttigt för både mig och Robin tror ja:) Dock när jag kom hem så möttes ja av en övertrött son som vägrade somna.
När jag försökte så tog det bara 5 minuter... det ska vara mamma:)
Är just nu hos pappa på lunch. Åkte hit efter bvc och mvc besöket.
Nu ska jag vara lite social!:)
Hej!

tjoolahej

Var tog denna dag vägen?!
Anna kom vid 11 tiden i morse och helt plötsligt var klockan 16:05... Tiden rullar på när man har roligt:)
Efter att Anna åkt knallade ja upp till mor&far på middag. Robin åkte till Sigtuna efter starta-eget-mötet idag och jag hatar att äta själv så då bjöd ja in mig själv på mat där uppe:) Mammas mat är ju såå god!! 

Nu sitter ja här i soffan ned dränkt i barnolja... Badade Albin nämligen. Och när jag var hos Ullis igår så tipsade hennes granne mig om att man skulle ta bort mjölkskorv med barnolja. Så jag provade när han ändå skulle bada... och jag tror att jag fick bort det mesta!!:) Skönt för jag stör mig så himla mkt på de där flagorna.
Sist jag var på bvc så sa hon vi går till att ja skulle köpa en kräm på apoteket för att ta bort skorven och det gjorde ja. Smorde in i två dagar och sen såg han ut som om man dränkt huvudet i gul gegga... när jag tvättade bort det var han som skinnflådd under, det vätskade sig även som ett brännsår typ. Såg icke skönt ut, stackars liten, men det la sig ganska snabbt tack och lov. Så det krämen har ja slängt nu! Hade ja vetat att de räckte me barnolja och frottéhanduk så hade ja ju sluppet det, framför allt hade Albin sluppit ha en knallröd hjässa (fast det verkade inte bekomma honom..). Hoppas skorven inte kommer tillbaka nu bara.

Nu ska jag skutta in i duschen och sedan kika på Greys. Veckans höjd punkt just nu! och en unge i minuten förstås:)

Imorgon är det Öppna förskolan och vårruset som vi ska sysselsätta oss me!


Onsdaag

Väntar på att Anna panna ska dyka upp. Vi ska gå en liten prommis me vovvarna i blåsten... men det blir nog skönt ändå för SOLEN skiner:)

Och vad är det för en dag idag... Nej det är ingen vanlig dag för det är Lollos födelsedag hurra hurra HURRA!!
Grattis älskade vän!!


Vi på Lady Gaga i globen för ett år sedan. Sjukt rolig kväll!!

Nu får lilleman vakna! Han har sovit sen halv nio, nu lär han ju inte vilja åka vagn på promenaden... Lär ju vara tok pigg när han vaknar...


Äntligen kom han till ro! Tror dock inte h...

img_2607 (MMS)

Äntligen kom han till ro! Tror dock inte han kommer sova så länge som han brukar för han hann lixom inte "äta upp sig" för natten:S men men så kan det va. Jag ska nog hoppa in i duschen nu och krypa i säng ja me ifall natten blir bökig. Imorgon väntar en date me Anna<3


Tiiisdag idag

I morse fick jag fick jag lite panik här hemma. Kände mig så instängd! Såg bara allt som måste göras... diska, dammsuga, städa badrummet, skitiga hundar. Så jag chansade att skicka iväg ett litet rop på hjälp till Ullis. Så idag har jag tillbringat dagen där:) Jätte mysigt! Skönt att snacka av sig lite och grabbarna fick ligga och bekanta sig mera i babygymmet.


Sigge och Albin hamnade i palt-koma samtidigt!

Sen blev det lite handling me. Hatar att handla själv så det fick bli en snabbis på ica väst. Glömde hälften upptäckte ja när ja kom hem, så kan det gå när ma inte skriver lista!

Kors i taket! Robin ringde just och var på väg hem. Var inte igår han kom hem i vanlig tid:)


10 veckor!

Grattis min lilla köttbulle på 10 veckors dagen!!=)



En bit av himlen
ligger i min famn
jag kysser din panna
och viskar ditt namn;

Albin, ett stjärnebloss!
Tack för att just du
ville komma till oss!

Tack för dina visa ögon
din hand på min arm
din rosenknopps mun
och din kind så varm.

Albin, ett stjärnebloss!
Tack för att du
kom till oss!


Piiss väder

Blåst, regn och kaaallt! Burr. Morgonen promenaden idag var inte kul. Är fortfarande fryssen. Mjölkstockning kommer ja säkert me få bara för att jag inte klädde på mig ordentligt! Nä nå vidare bra dag är det inte!
Tur att mitt lilla hjärta är på bra humör:) Han har bokstavligt talat jollrat och skrattat hela morgonen. Pratar han inte me mig så snackar han me hundarna eller björnarna på filten. Sötis! Nu deckade han just här i soffan.

I helgen har vi farit lite hit och dit. I lördags var ja och syrran till örsundsbro och shoppade på ittala outlet sen kikade vi på en liten boutiqe där. På kvällen sen skulle vi ju ha grillat men efter som min "gubbe" aldrig är hemma eller kan passa tider så blev det soppa och macka halv nio på kvällen sen... Irriterad som f-n var ja! Tror dock att mitt utbrott gjorde så han fick dåligt samvete. Bra det!
I söndags, igår, var vi vid sommarstugan hela lilla familjen me min familj+farmor+farbror me familj och städade runt stugorna och även i dem. Så nu kan man vara där me:) Hoppas på fint väder till midsommar så vi kan dra upp husvagnen dit och sova över. På kvällen sen käkade vi tacos:) Mmm så gott, var länge sedan. Och Albin verkar det inte synas på att jag käkar stark mat, bra det! Det jag har upptäckt är att skaldjur och om jag äter för mkt choklad så får han prickar.

Brygg-bygge vid sommarstugan

Robin, pappa och Lasse


Älskling♥


Många var de som hjälptes åt!


Syster yster!

Jag fick inte många handtag gjorda då Albin helst ville bli buren:S Glömde ta me bärselen!


Skön stil va, haha!! Loke-toke<3 Nu är det...

img_4953 (MMS)

Skön stil va, haha!! Loke-toke<3 Nu är det soffmys här hemma. Lillen sover och gubben är äntligen hemma från jobbet han gör extra (hos Hannah Graaf dessutom, inte illa). Hoppas ni har en toppen lördag kväll! Kraam


Tradera vinster!

Igår satt jag och budade lite på tradera. När man väl har börjat är det svårt att låta bli:)
Dessa vann jag iaf...


lite varmare tröja till sommar kvällarna
Tuffa Shorts Storlek 62/68
Tyckte de här shortsen var jätte söta:)

TRE KRONOR BABYPYJAMAS STORLEK 62/68
Pyjamas!

Mjukisbyxor, Lindex, turkosa med vit stjärna. 68
Och ett par byxor. Sammanlagt 102 kr för allt:)
Oj såg nu att allt blev i blått/turkost hihi.

Allt är i storlek 68 iaf, nästa storlek vi kommer börja använda! Bra att samla på sig lite redan nu för tror att 62 kommer han inte kunna ha så länge... Stora killen! Svårt att veta vad man kommer använda i sommar... beror ju på vad det blir för sommar me. Men lite kort ärmade bodies lär man ju kika efter. Tror det får bli en tur på stan nästa vecka:)


Ikväll blire grillning, Mumms!


Morgon gymnastik!! Går inte att ta ett kor...

img_6158 (MMS)

Morgon gymnastik!! Går inte att ta ett kort utan att det blir suddigt:) Häärligt väder ute hörrni!! Gillas! Skit blåst bara... Får se vad vi hittar på idag. Kanske Ikea, picknick, gränby...??? You never know:)


OJ då!

Borde man vara rädd kanske?? Skynda sig att leva sitt liv??
För den 22 december 2012 ska nämligen jorden gå under enligt Maya folket!:O

Hur många gånger kan jorden gå under igentligen?? Om man ska lita på de olika domedagsprofetiorna så skulle den ha gått under för länge sen... Men endå förutspår de nya datum hela tiden. Tänker de "nä nu gick den inte under idag heller, då får vi ta ett annat datum ist"....


Det här har vi alltså att vänta oss....

2012, 22 december - Världens ände - enligt Mayafolket
Enligt Mayafolkets skapades världen vid Venus födelse (13 augusti 3314 f.Kr.) och de beräknade att den skulle upphöra efter 13 "baktuner". Mayakalender har följande uppdelning:

 en månad=20 dagar

1 år=360 dagar (18 månader)

1 katun=7200 dagar (20 år)

1 baktun=144000 dagar (20 katuner)

De uppskattade att världens ände skulle inträffa någon gång kring vintersolståndet år 2012.


2016

Allt liv utrotat p.g.a. biologisk krigföring - enligt professor Lloyd Cunningdale

Under utgrävningar efter "the Donner party disaster" (en grupp nybyggare som blev insnöade i Sierra Nevada bergen 1847) hittade professorn och hans studenter en tidskapsel med förutspåelser om framtiden. Traditionell krigföring kommer att överges till förmån för biologisk krigföring. År 2016 kommer en sjukdom att sprida sig och ta död på alla människor på jorden.

2017

Andra amerikanska inbördeskriget - enligt filmen Barb wire
Pamela Anderson kan väl inte ha fel...

2022

Fängelser drivs i privat regi - enligt filmen Flykten från Absolom
Tunga brottslingar "förvaras" på livstid i hårt bevakade fängelsekomplex långt ut i vildmarken utan någon som helst kontakt med omvärlden.


2047, 14 september

Mänskligheten utrotas - enligt The church of !BLAIR!

Hela mänskligheten kommer förmodligen att utrotas kl. 03:28 GMT (04:28 svensk tid). Gudarna kommer att dra tillbaka sin skyddande hand över människorna om vi inte slutar vara så "normala" och "konformistiska". Om vi inte skärper till oss kommer Astro-lemurer (rymdvarelser i form av lemurer med regnbågsfärgade kroppar) att attackera människosläktet och klubba oss alla till döds med gigantiska burritos...


2239

Jordens undergång
...om man använder biskop Ussher's metod men utgår från den judiska kalendern (där jorden skapas år 1 vilket motsvarar år 3761 f.Kr.)



Nää nu ska jag sluta googla på onödiga grejer och njuta av min frukost ist:) Vem vet det kanske snart är den sista...:P
Sen är det öppna förskolan idag!:)


flygande bebis


Det här är roligt tycker Albin! Flyga runt och när man går förbi en spegel ler han (är dock omöjligt att fånga på kort...)

3 dagar i rad har jag även fått ljudliga skratt av han! Är så himla sött! Första gången blev jag så paff, försökte och försökte få han att göra det igen men gick inte. Började nästan tro att jag hört fel... Men dan efter fick jag skrattet igen:) Igår busade vi och han skrattade så han spydde t.o.m, haha. Gulle! Fick dåligt samvete efteråt, han brukar ju nästan aldrig spy annars men han var lika glad efteråt ändå så det var nog ingen fara:)


Hemma igen då

Idag har jag och lilleman var på biblioteket i stenhagen med bvc-gruppen. Kan inte komma ihåg när jag var på ett bibliotek senast?? Nian kanske... Skaffade iaf ett nytt lånekort för de jag hade var liiite gör gammalt:)
Kul att träffa mammorna igen oxå:) Idag var även en bebis som föddes i vecka 33 me. Såå liten fast han var lika gammal som Albin. Helan och halvan lixom, haha.
Imorgon får vi träffa de igen och flera bebisar för då står öppna förskolan på schemat, KUL! Som Therese sa, det är dom här träffarna som man läängtar till varje vecka:)

Nu har ja precis varit i växthuset och vattnat mina tomatplantor. Fick fyra stycken av farmor förra veckan, 2 st körsbärstomater och 2 vanliga. Än så länge har bara en dött... får se om jag lyckas få nå tomater:) När jag ändå håller på och donar där tänkte jag köpa och så dill, persilja, sallad och rädisor. Har jag tänkt iaf får se om jag tag tag i saken me...

Vad ska man hitta på nu då?? Det blåser ju storm ute så en promenad är inte så lockande... Äsch gör nog det ändå, för vågen står still just nu!!! Hatar 64 kg just nu, tror vågen har hakat upp sig där eller nått! (men igentligen är det nog mitt intresse för fika som är boven... men det är ju så gott me kaffe och kaka:) Aja bara jag inte går upp!

Hej!


Att vara bebismamma är...

...att öppna ytterdörren med ena bröstet hängandes ut och ändå inte skämmas.
...att komma på sig själv med att gå och nynna på Här dansar här gurka helt ofrivilligt.
...att ge sig ut i affärer för att utöka sin skrala garderob och komma hem med 5 bodies i storlek 68.
...att efter några hysteriskt tidiga morgnar vakna 5:45 och tycka att det är världens sovmorgon.
...att ordet snabbmat får en annan betydelse. All mat slinker ner snabbt.
...att välja café efter plats för barnvagn istället för utbudet.
...att upptäcka att digitalkameran är fylld av bilder på en enda liten person.
...att älska någon så hjärtat svämmar över -någon som dessutom kräks på dig varje dag.

Såå sant!!

ur Vi föräldrar

Soldyrkare

God morgon!!
Idag känns det som om det kommer bli en bra dag, har en känsla av det i kroppen:)

Natten har varit god, känner mig pigg och utvilad. Albin tar just nu en liten tupplur, vi gick upp sju i morse så blev trött igen nu... Idag ska vi till ikea en sväng me Malin. Jag måste införskaffa underlakan och några nya handdukar. Sen är mister Robin en hejare på att slarva bort alla matlådor som vi har så det måste jag me bunka me...

Dessa två är riktiga livsnjutare:) Just nu ligger du helt utslagna här på golvet i solen. Myysigt!

Sötnosar!

Albin från morgonens nack-gymnastik

Nakenfis javisst!:) Goa runda kille!


Nu får det vara nog!

Nu får det vara färdigt pysslat för ikväll! Nu ska jag kika på en unge i minuten och äta en glass i min ensamhet. Robin är på tomten me pappa och Albin sover för en halvtimme tillbaka.
Ska nog passa på och fräscha upp naglarna mina me nu när lilleman sover!

Hej så länge!


Suuck!

Strunta i hur bloggen ser ut just nu.... Håller på och fixar lite och eftersom man inte är så händig på detta så blir det lite hur som....


Måndag

Lugn, skön slappar dag har vi haft! Tog en liten promis i regnet, var ganska så mysig. Sen blev det lunch me pappa. Imorgon blir det till att hitta på nån utflykt för man blir rätt så seg att bara dega här hemma...

Albin låg på golvet och roade sig på fm. Var skit sött! Han snackade me renarna på filten en bra lång stund, la ner huvudet och vilade mellan varven bara hihi. Söt göte!♥


Heey are you talking to meee?!

Inatt sov lill hjärtat från 20-05, Inte illa!!
Känns så skönt att han har fått in rutin nu, fattar inte hur man orkade vara vaken så mkt för bara nån månad sen... Tror det här med att han sover bättre har att göra me att magen inte krånglar längre. Enligt bvc-sköterskan så mognar magen/tarmarna när de är runt 2-3 månader och ja det verkar ju stämma in på Albin! Han är mkt gladare nuförtiden. Glad unge= glad mamma!:)
Det bästa är att man känner att man är utvilad när man vaknar och det är LYX!


2 månader

Idag blir våran lilla prins hela 2 månader!

Då för 2 månader sen vid den här tiden så var Albin 15 minuter gammal♥

 
 

Älskar dig så!!!


Söndag

Slog precis ner rumpen i soffan efter en hel dag hos mamma. Robin spenderar ju all sin tid på tomten just nu så då är det så vansinnigt tråkigt att vara hemma (är skönt att få lite avlastning där oxå...). Igår letade ja och mamma fram dopklänningen som Albin ska ha. Det var en vännina till mormor som sydde den till mamma och hennes systrar. Även vi sju kusiner har blivit döpta i den så självklart så ska nästa generation bli det me:) Den är jätte söt! Alla som har blivit döpta i den har fått sitt namn i broderat i kjolen. Så idag har jag suttit och försökt skriva snyggt på skrivstil Albins namn. Skiiit svårt men tror jag fick till det:) nu ska det bara broderas dit... Tur att jag har en månad på mig!

Annars så har vi inte gjort så värst mycket denna helg. I fredags på kvällen var mamma och ja och klippte oss. Jag lyckades att inte klippa av mig håret!! haha. Fick bli en enkel lätt skött frisyr, känns super bra! I lördags var ja in till morfar me mamma och moster en sväng sen på kvällen grillade vi hos mamma och pappa. Ja, mamma och Malin gluttade även på melodifestivalen medans pappa, Robin och Viktor drack öl... Kul att det gick så bra för sverige!! Även fast vi inte vann. Men vette sjutton om rätt låt vann... näää tycker icke det.

Nu har jag visst en son som vill ha uppmärksamhet...
Hej på ett tag!


Nu ropar jag HEJ!

Idag hade vi turen att bli bjudna på frulle hos rara söta Anna;) Inte dumt!! Va även duktig att jag gick dit, tog 50 minuter ganska så exakt. Skön morgon prommis! Sen gick vi runt lite på gården där hemma. Tittade på kossorna och de söta kalvarna eller ja kalven för de andra ville inte visa sig... Så söta! Saknar att inte ha djur här hemma. Pappa hade ju både massa får och grisar förr men nu är det bara lite höns. Ska det vara en riktig bondgård så måste det finnas djur! Nu är det bara ett lantbruk tycker ja... Mysigt me djur är de me:)

Nu har man precis gått i sig lite lunch. Rostbiffsallad från igår, mkt gott! Lyckades göra egen rostbiff minsan *stolt*. Om en liten stund ska ja och mamma bege oss till Veronika och bli lite fina i håret. Men som vanligt har jag beslut ångest hur jag ska ha det... Ska försöka att inte klippa av det denna gång... Sist ja klippte mig måste ha varit 6 månader sen! Och då blev det parge me lite kortare i bak, ser inte bra ut nu några månader senare när det är långt. Där av att ja jämt uppsatt hår nuförtiden, så tråkigt! Får se vad det blir för frilla:)


Sist blev det så här...

Nu vågar jag ropa HEJ!! Nu verkar det som om Albin har fått in sin natt ryttm och jag älskar den! Han somnar vid 20-21 och sedan vaknar han för mat vid 03-04, somnar om (direkt oxå!) och sedan vaknar vid halv 7-7. Sen vill han vara vaken nån timme och sedan somna om och gärna sova 1-2 timmar till.
På dagarna sover han dock inte så mkt längre, bara om vi är iväg och gör nått. Längsta han sover på dagen är på em då han sover kanske två timmar i sträck annars små slummrar han bara korta stunder.
Gillar det ja:)

Angående det förra inlägget, så strunta i det! Hade en usel dag och var grymt irriterad. Var bara så less på att det är så mycket nu. Får ju aldrig ha Robin hemma nått... ibland känner man sig lite som ensamstående förälder. Men ja visste ju att det skulle bli mycket nu när husbygget är igång + att de har mkt att göra på hans jobb. Men det är bara så jobbigt nu när man är mitt uppe i allt! Blir bättre sen när ja me kan vara på tomten, när Albin är lite större och kanske kan roa sig lite själv. Aja det blir väll bättre...


.......

Är så himla less just nu! På allt!

(Inte på Albin eller livet som mamma för det älskar jag utan allt det andra...)


Är det inte typiskt så säg! Vi skulle ju p...

img_5540 (MMS)

Är det inte typiskt så säg! Vi skulle ju på mamma träff idag vi... Men vi råkade visst somna om båda två efter förra inlägget, vaknade kvart i 10 (vi skulle vara där 10)... Orkade inte stressa i väg då! Så nu har vi ist tvättat bilen och tagit en promenad upp till pappa/morfar. Sitter och njuter här i skuggan nu på deras altan:) btw såg årets första orm just!!! Inte nice!


Morgon pigg eller vad?!:)

img_3507 (MMS)

Morgon pigg eller vad?!:)


Vad jag hatar vårar internet här hemma!! F...

img_2884 (MMS)

Vad jag hatar vårar internet här hemma!! Funkar ju aldrig efter att Robin fixade nått trådlöst... Suck! Så det får bli ett mobilt inlägg. Dagen idag har spenderats me fina vänner på 4-H gården. Jätte härligt me pick-nick i solen! BVC besöket i morse fick även det bra. Kändes skönt att prata av sig. Fick tips om magdroppar och vad man ska göra mot mjölkskorven. Imorgon blir det att åka till BVC igen för då är mammagruppen. Kul! Älskar att ha saker att göra om dagarna:) blir lite tradigt att bara gå hemma och dra... Hoppas ni me har haft en skön dag i solen!


Wonderful day!

Den har tillbringats i solen med Annsofi och våra sötnosar:) Promenad i Nyby-Gränby och sedan picnick i en mysig park. Där även våra små kunde få sig en slurk.
Idag har verkligen solen tagit känner ja. Det hettar på axlarna minnsan! Gillas det!

Just nu väntar ja på att Robin ska komma hem från la work. Han är tillbaka i sthlm och jobbar igen nu så då tar det liiite tid att åka hem... Fattar inte hur han orkar pendla! Bilköer och jag går inte ihop riktigt.

Ikväll blire hemma gjorda hamburgare till middag. På älgfärs faktiskt, mums!
Ja och ingen bock blev det igår heller... De höll sig undan. Rådjur är nog det bästa som finns tycker ja, speciellt att grilla! Men eftersom det inget blev i vintras heller så får vi vara utan det denna sommar:( Stackars Loke fick bara jaga en gång förra säsongen. Får hoppas på nästa då man kommer vara lite mindre tjock så man orkar springa runt i skogen:P

Våra fina vänner idag;)



Myys på filten med mätta små magar!


Lilleman♥


Nyy vecka

Vad jag börjar älska våra nätter nu! 3 nätter i rad har han slocknat mellan åtta-nio på kvällen och sedan sovit till fyra-fem på morgonen sen. Somnar om och sover till sju-halv åtta. Inte illa tycker ja!! Men man ska väll inte ropa Hej ännu antar ja...

Denna vecka har vi lite inplanerat att göra igen:) Häärligt!
Måndag; Idag ska vi träffa Annsofi och Nellie vid 11. Blir nog promenad till nån plats i solen och picnick:)
Tisdag; Bvc-besök på fm och sedan träffa Ullis och Mikaela på stan.
Onsdag; Mammagrupp
Torsdag; Öppnaförskolan
Fredag; Till Veronika och klippa mig!! (lääängtar!)

Just nu ligger lilleman naken på golvet och sprattlar. Så himla söt! Tror han håller ett fördrag om hur härligt det är att lufta rumpen för oj vad han snackar, haha. Nästan så man skulle spela in! 

Nu kurrar magen efter lite frukost!!

Ha en underbar dag i solen!!

Helgen snart över

Dunder helg vi haft då!!! Helt underbart häärlig:) Den har förstås tillbringats till stor del i solen.

I fredags var ja ner på stan me Lollo. Drog runt i affärer lite och sedan köpte vi varsin cupido-sallad och satte oss vid ån och snackade. Blev även nästan uppätna av en anka!! Läskiga djur det där... Sen drog vi ut till Anna på en fika. Himla härligt! Är så himla kär i hennes hus (läs avis!). Vad jag längtar till vårat är färdigt!! Kvällen sen grillade vi här hemma med syster yster. Bra avslut på den dagen:) 
Lördagen spenderade jag hela dagen i solen. Sen på kvällen blev det grillning hemma hos mamma och pappa. Dagen idag har även den spenderats i solen hos mamma och pappa:) +lite trädgårdsarbete +en stor handling på maxi. Så den här helgen har man lyckats fått lite färg minsan:) men det går rätt segt så här i början sen rätt som det är säger det poff!
Under stor handlingen hade mamma hand om Albin. Kändes jätte konstigt att vara utan han den 1 1/2 timmen som jag var borta. Men det var faktiskt skönt att strosa runt där själv och slappna av.

Myys me pappa i morse:)




btw... Nu har jag fått lagt undan typ allt i storlek 56 (utom visa byxor)... Nu är det 62 som gäller:)

Nu ska jag ordna lite mamma och pappa mys här hemma innan R kommer hem från bock-jakten. Överraskning it is!



Är just nu hos mamma och pappa på balkonge...

img_5298 (MMS)

Är just nu hos mamma och pappa på balkongen och lapar lite sol:) Häärligt väder!! Imorgon skulle det vara likadant me, det gillas! Lill knodd ligger här brevid i skuggan och tar sin eftermiddags lur. Han sover bra mkt bättre när han är utomhus. Ikväll blire grillat igen, typ det bästa man kan äta på sommaren:)


Vaknade just av att det var nån som låg oc...

img_5053 (MMS)

Vaknade just av att det var nån som låg och sparkade och snackade för sig själv. När jag slår upp ögonen möts jag av ett stort leende. Underbart sätt att starta dagen på!


Schysst tid att blogga på va, haha. Gäller...

img_5599 (MMS)

Schysst tid att blogga på va, haha. Gäller att utnyttja dygnets alla timmar:) Sitter just nu och natt ammar prinsen. Mysigt att krypa upp i soffan och göra det, ja om det inte är femte gången en natt... Men inatt har lilleman sovit från halv nio tills nu så det är godkänt! Får se hur tidig morgonen blir sen bara... Bilden är från igår när Linda och ja hade foto session på småttingarna. Känner att ja har kommit av mig i fotandet lite, inte bra! Ska börja sätta ihop ett album nu oxå me de allra första. Nej nu slocknade Albin så det är bäst att ja gör det samma nu:) Soov gott!!


När ska det plana ut??

Kom precis hem från bvc. Gaasch säger ja bara! Vilken pärs... Skit arg unge och en läkare som var den mest stressande människa jag mött. Hela läkarbesöket var kaos, undrar om det nu skulle ha varit nå fel på Albin om den läkaren änns sett det?? As dåligt...
Tur att min bvc-sköterska är super. Gillar henne ja:) Fick en ny tid till nästa vecka så vi kan snacka lite mera. Tycker Albin bara blir mer och mer missnöjd så det ska bli skönt att prata av sig lite och få lite tips.

Vikten och längden på mister då... Visste ju att han ökar stadigt i vikt men fick ändå en chock när hon sa vikten 5860 gr och 58 cm lång. Hallå var tog min bebis vägen?? Har han ens varit bebis?? Med den här viktökningen lär han ju väga 10 kg snart... När planar det ut lixom??

♥ Födelse; 4070 gr och 53 cm
♥ 5 dagar; 4200 gr
♥ 2 veckor; 4430 gr
♥ 3,5 veckor; 4870 gr och 56 cm
♥ 7 veckor; 5860 gr och 58 cm 

Som sagt stadig kille:)


Goa unge!!
Vad jag älskar dig♥
(fast du har varit pain in the .. hela dagen:P)


Tredje maj

Skiit väder idag då! Kallt, regn och blåst. Vad jag såg på statusuppdateringarna på facebook så har det t.o.m snöa på vissa ställen... Vad är det för vår väder?? Det var ju sol och 15 plus förra veckan ju... Man blir inte klok på dessa väder omslag! Jag vill ju ut och gå promenader igen ju...

Idag har ja varit till Annsofi och hennes lilla Nellie på fika. Jätte mysigt! Är så himla kul att vi fått bra kontakt:) Ska bli kul när vi har återträff me de andra mammorna från mvc-gruppen oxå. Kul att se deras små och hur allt har gått. Efter fikabesöket åkte ja till ramsta för att möta upp Linda. Vi kika på ramsta byggdis, var ju så länge man var där så man hade nästan glömt hur de såg ut. Men nu har vi lite koll på iaf vad som finns där och så:) Efter det for vi hem till mig för att fota småttingarna tillsammans. Fick några bra bilder minsan men det var himla svårt att få båda att vara synkade, haha. Nått bra dopkort blir det nog:)


Min lilla skönhet!
Såklart har han lyckats rivit sig i pannan idag bara för att vi skulle ta kort...

Och nu när äntligen hans hormonprickar börjar ge med sig så får han såklart skorv i hårbotten. Inget han lider av direkt men jag kan inte låta bli att pilla... Men man ska ju låta det vara för att inte förvärra. Smörjer me miniderm (som han har fått för sin torra hud i ansiktet) och det verkar hjälpa, det är iaf inte torrt och flagnar:)

Imorgon ska vi till bvc på läkarbesök. Innan ska vi även väga och mäta. Ska bli kul att se vad min lilla heffaklum väger nu, hihi. Jag gissar på... 60 cm och 5,5 kg (om inte mera!). Men det visar sig:)

Nej nu väntar sängen!

Just det igår anmälde jag mig+ några vänner till vårruset. Så nu lär man ligga i hårdträning:) Ska bli kul!


Wiihoo! Han somnade på första försöket eft...

Wiihoo! Han somnade på första försöket efter amningen just!! Tänkte att ja provar att byta blöja innan amningen den här gången och det lyckades:) känns som om det är då vid bytet som han kvicknar till ju. Nu ska denna lyckliga mamma me somna om:) Godnatt!!


Min prins


Vad jag älskar dig!
Går inte att beskriva i ord hur mycket du betyder för mig. Du är mitt allt och jag skulle gå genom eld och vatten för dig!


Andra maj

Sitter just nu och tittar på en unge i minuten + bloggar+ söver min son. Det gäller att vara effektiv:)

Idag har vi varit på jobbet och hälsat på, alla tre bebisarna:) Vi var ju tre från jobbet som fick nästan samtidigt. var jätte mysigt att komma dit och träffa alla jobbarkompisarna och tanterna. Fick en jätte fin present oxå, ett födelsedagståg. Rolig och lite annorlunda present:)
Sen vart vi bjudna på middag hos mamma och pappa. Alltid trevligt!


dalby bebisarna:)
Albin, Sigge och Rhana

Imorgon ska jag och Linda planera dopet lite och åka och titta på byggdegården. Känns bra att åka dit lite innan så vi vet vad som finns och så. Är ju ett tag kvar till dopet men hon som hyrde ut hade tid att visa imorgon så:)

Bara jag som sitter och ler till en unge i minuten just nu?? Så himla härligt att se deras lycka!!

Nej nu tackar ja för mig för denna gången:)
Sov sött!


Första maj

Lite små slitna idag fast ingen av oss drack nå vidare igår. Ja eller ja drack ju bara alkoholfri cider:P Är nog små sliten för att det blev en så lång dag. På morgonen åkte vi in till Viktor för att sedan promenera ner till ekonomikum för att träffa lite vänner och ha lite pick-nick. Var sjukt jobbigt att ta sig fram me barnvagn bland allt folk! Gör ja inte om!
Vi åkte hem och degade en sväng och sedan blev det grillning hos Hanna. Blev en jätte mysig och lugn (ja efter att alla barn slocknat... haha) kväll. Albin sov sig igenom hela dagen typ, förutom då vi landade hemma en sväng på em då körde han gjärnet för att sedan slockna när vi kom till Hanna. Klockan tio kastade jag in handduken, blev tok trött på en sekund! Somnade direkt när vi kom hem.
Jag som hade förberett mig på att få vara ganska mkt vaken inatt då Albin sov hela dagen men icke då, han sov så sött hela natten oxå ( ja förrutom de vanliga matningarna).

Idag har ja pysslat me de sista dop inbjudningarna. För nu äntligen har vi fått till ett dop-datum me prällen:) Han va svår han att boka!! Men det ordnade sig super bra tillslut:) förutom att det blev i ramsta kyrka ist för hagby men det gör ju inget igentligen, närmare till ramsta för oss ju!:)

Nu har ja en stink-bomb till son att fixa sen ska vi nog ta och beställa mat från pizzerian. Man får vara slö på matfronten en söndag:)