Kul!

Jag som bara skulle på toa en snabbis...


Massa bra!

Nu har vi landat hemma, äntligen, jag och lillemannen. Vi har varit ute på shoppingrunda han och jag:) Massa fina saker har vi hittat. Albin födelsedags presenter är fixade och min outfit till på fredag:) Jag var även på vippen att köpa mig ett par knallgröna jeans på lindex men jag fegade ur när jag gick mot kassan. As snygga var de men varför ska jag vara så feg med färger?? Iaf på byxor. Nä till våren SKA jag faktiskt äga ett par färg glada byxor, Nu är det bestämt! Haha.

Var tänkt att ja skulle hitta på en dop present till Alva med idag. Men jag fick black-out på vad man ger bort då... Det måste fixas imorgon! Nån som har nått tips på bra doppresent till en liten tjej?

Nä nu ska jag njuta av min kopp kaffe medans Albin leker så bra själv:)

(en av Albins födelsedags presenter fick han när vi kom hem direkt. Bygel + dyna till sin tripp trapp stol. Så nu kan vi börja använda den:)


Festligheter

Dagen går mot sitt slut. En mycket mysig dag har det varit! Den började med att go lilla sonen slog upp sina blå till ett strålande humör. Vi lekte hela morgonen tills det var dax för en liten nap. Då promenerade vi bort till huset i solen. Halv vägs dit fick jag sällskap av våra grannar (snart iallafall). De följde me över och kikade hur vi fått det så här långt. Mycket trevligt! När vi var där kom även vitvarorna. Jisses vad snygga kylen och frysen är! Har ju bara sett dem på bild tidigare:)
Efter lunchen gick vi upp till mamma min och lekte tills nästa nap. Nu ikväll har jag suttit och kollat gardiner till huset, svårt det där... Jotex har himla mycket fint!

Imorgon kommer goa Anna hit på lunch. Hon har ju fyllt år hon så en liten present väntar här minsann:) En present jag är riktigt stolt över, haha. Hoppas hon blir glad! Men innan hon kommer ska jag åka och köps gips skivor och blandade till diskbänken. Som tur är följer pappa med! På eftermiddagen är mamma barnvakt så jag kan åka till huset å greja. Späckad dag blev det:)

Snart är februari slut me då! Kom på nyss att räkningarna måste betalas in imorgon då sista är i över morgon, hjälp vad fort det gått! Men snart är mars här:) Då händer det mkt kul minsann! På fredag blir det utgång me jobb tjejerna, sen i helgen är det dop. Nästa helg blir det stan med mammorna och födelsedagskalas. Och helgen efter det blir det dubbelkalas för mina älsklings killar. Det blir mkt roligt denna månad:)

Nä nu ska jag sova ist för att ligga här å pladdra på. Jag har varit en rätt så flitig bloggerska idag tycker ja, inte sant?;)


Gillas!

Denna rubrik blev jag glad av!!! Äntligen!:)


Snyyggt!

Han är duktig min "man":) Fint blir det med köksön!


Finaste kusinerna!

Finaste kusinerna från i fredagskväll. Och som dessutom ska bli 3 i september<3 Söta ungar!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1053075/images/2012/pic_191409628.jpg" class="image">


Intensiv helg!

Känns som om man inte gjort nått annat sen i fredags än att varit i huset. Stackars Albin har haft det hattigt. Men det verkar inte ha gått nån nöd på honom:)

Nu har vi iaf ett kök!!! Och köket och vardagsrummet är färdig tapetserat!!!:) Tog ett ett tag att få det rätt... Både jag och Robin har stått och svurit och gråtit (jag) vissa stunder. Bänkskivor som inte passade, tapet som lossade, bardisk som trilskades och saker som försvunnit/inte levererats... Man blir lite smått tokig!

Patrik fogade även klart badrumsgolvet i lördags så snart kan vi även få ett färdigt badrum:) Vi fick även tillbaka vattnet i lördags! Det har äntligen tinat i backen. Till nästa vinter ska vi isolera röret MYCKET bättre så det inte händer igen.

Idag får vi alla vitvaror (svarta vitvaror;)) levererade. Inkl badkar och tvättmaskin. Kul!! Så nu har vi fått allt vi ska ha från fiskarheden. Måste bara kontakta dem för lite retur... Ett badrumskåp och en garderob var skadade och så har vi fått fel handfat till badrummet. Handfatet vi fått är med två hoar... Det vill jag inte ha! Var tvungen och kolla vad vi beställt så inte jag gjort fel men tur så var det inte!

Ska alldeles strax klä på mig och lillemannen och ta en promenad i solen till huset. Känns som om det var evigheter sen jag tog en lång promenad och i solen dessutom. Hoppas våren är snart här nu!!!

Igår förbjöd jag mig att vara i huset idag, jag var så trött och less efter helgen. Men nu längtar jag dit igen, haha! Jag vill inget annat än att flytta in nu!! Men om en månad kanske...;)

En liten bild på köket från i lördags kväll kan jag bjuda på. Nu är dock bardisen även byggd. Och en bild på min proffshjälp från igår, Robins farbror Roland kom och hjälpte mig med de längsta tapetvåderna.


Mysigt

Tänk om jag me fick ligga ner bäddad i en vagn och sova. Det vore braa skönt det!!


Bristande sömn

Natten har inte varit skoj... Albin har vaknat varann timme ungefär och gnytt och bökat. Sen ville han promt ha välling vid fyra tiden me, det var ett tag sen han ville det nu.
Jag känner mig som om jag inte sovit en blund inatt. Är lika trött som när jag gick och la mig igår kväll. Så denna för middag blir lugn! Ska fixa med en present till en mkt speciell person som fyller snart;) och sen klockan ett ska mamma ha Albin så kan jag börja tapetsera i köket.

Det blir våran fredag det. Hoppas ni me får en bra dag!

Ibland är man ju lite knäpp... Inatt vid 2 tiden när Albin hade bökat en stund och jag inte kunde somna om började tankarna mala. Som alltid när man ska sova lixom... Iaf kom jag på hur jag ska sy mina gardiner till köket! Var tvungen att gå upp och kladda ner allt på papper. Kommer nog bli skit bra, bara jag hittar det perfekt gröna linne tyget så:)


Vilket klipp!!

K-rauta öppnade ju i Uppsala idag. Jag, robin och pappa åkte dit till öppningen och fyndade rejält!! Golv till 3 av rummen för 1500:- och en branddläckare för 99:-. Skit bra!!! Hämtade även ut tapeterna till Albins rum på colorrama, såå snyggt det kommer bli!!!

Super nöjd är jag! Nu ska jag åka till huset och slipa det sista i vardagsrummet medans pappa och bror min har Albin. Imorgon ska det tapetseras!!!:)


Bebis!

Vaknade av att Aftonbladet skickade breakings news; en liten prinsessa är född!

Roligt tycker jag med en liten bebis i kungahuset!:)


Enkelspårig

Ligger i sängen och gråter en skvätt. Larvigt ja men skönt! Gråter för att jag är så in i bomben trött och så in i helvete arg på Robin. Känns som om jag är morsa åt två barn i bland!

Skit samma... Jag är nog mest trött än arg igentligen. Låter värre än vad det är men skönt är det att gråta ibland. Nu ska jag iaf försöka sova! Hatar dock att somna arg/osams men idag tänker jag göra det för varför ska jag alltid dalta och stryka sträck över grejer...


Snabbt!

Beställde ju tapeter till Albins rum igår och nyss så fick jag sms om att de kommit. Snacka om snabb leverans!!! Är dock lite missnöjd med att tyget till gardinerna slutat tillverkas som jag beställde samtidigt:( Det som skulle matcha så himla bra ihop med väggarna!
Aja men idag orkar ja inte åka in och hämta allt. Imorgon får det bli då jag ändå tänkte åka in och kika på K-rauta som premiär öppnar. Kan ju finnas lite fina erbjudanden som passar oss tänkte ja:)

Idag på fm och fram till ett målade jag och Robin panelen i taket en gång till. Tror det är bra nu eller rättare sagt vi orkar inte måla en gång till!!! En fjärde gång borde ju inte behövas... fy tusan vad jag har ont i höger armen nu efter gårdagen och idag!

Nä nu ska jag lägga lillemannen och nog ta en tupplur själv:)


Gnaatt

Nu ligger vi alla tre i säng och ska sova. Det har varit en lång dag idag. Robin åkte till huset tidigt för att förbereda innan köks leveransen. Jag och Albin åkte vid halv nio till bauhaus för att kika tapet. Och sedan vidare till Colorama (igen) för att beställa tapet till Albins rum. Så nu har köket/vardagsrummet, entrén, vårat sovrum, Albins rum och data rummet fått sig tapeter. Nu ska de bara upp;)

Vid ett blev mamma barnvakt så kunde jag åka till huset. Jisses vad mkt köksdelar det var där!!! Allt kom hopmoterat så det var många paket kan ja säga. Tar upp 3 av sovrummen... Ingela, Emma och ja spacklade färdigt vardagsrummet och hallen. Efter att dom åkt målade jag och Robin hela panelen i taket. Fyy vad jobbigt och drygt det var... Jobbigast är att det ska målad en gång till imorgon! Vi kom hem vid halv nio och då hade vi en liten tröttis till son. Han ville inte riktigt sova uppe hos mamma och pappa. Väl hemma somnade han på 5 minuter, sötisen!

Visar lite bilder på alla tapet imorgon, nu ska ja sova! Kramen på er


Trött!!

Nu går jag och lägger mig! Är helt slut efter dagen! Trodde det skulle bli roligt och enkelt att välja tapeter till huset... Såg framför mig hur svårt det skulle vara att välja bland alla fina! Meeen vi hittade typ inga... Iaf inte inom den rimliga prisgruppen (tapeter är faan dyrt!). Det bidde iaf tapeter till vårat sovrum och entrén idag. Köket/vardagsrummet som ju var det viktigaste att hitta till idag bidde det inget alls till:( Ska åka in i morgon fm igen och kika. Hade ingen aning om att bauhaus hade tapeter!

Nu säger jag god natt!!


Bra dag/kväll

Köksgolvet är fogat och klart, stora badrums golvet lagt och lilla badrummet fultspärren klar. Patrik har jobbat på bra igår och idag:) Eftermiddagen har jag spenderat med min familj hos brorsan. Sen ja när ja kom hem tittade jag på Whitneys begravning (och fällde lite tårar) och sedan nu bodyguard på TV. Gu vad den kvinnan var fantastik! Så vacker i både rösten, utseende och utstrålning.

Tror Albin hade lite dåligt samvete (om de nu kan ha de...) efter den stökiga morgonen gör guu vad mysig han varit idag. Kramats, pussats och varit på jätte bra humör. Älskade lilla unge! Läggningen gick t.om bra för en gångs skull. Han fick välling och sen myste vi i våran säng och där somnade han tätt in till mig. Tänk om det kunde vara så jämt!

God natt på er!


7 års olycka!

Har man inte ögonen med dig varje sekund så händer det grejer... Imorse ställde han sig i leksakslådan och ramlade på allt lego. Aj! En timme senare välte han stora golv spegeln. Fattar inte hur han fick omkull den och tänk om han hade gjort sig illa! Ungen är ju för tusan överallt!!! blir tokig! Men nu sover han och jag pustar ut.

Efter lunchen ska vi åka över till huset och sedan till brorsan på födelsedags fika. Får se om man åker in till stan sen me och kikar syrrans nya lägenhet. Hon flyttar ju idag *snyft*

Nu vill vi iaf inte ha nå mera olyckor idag!!!


Här händer det grejer

Köksgolvet - Check!:)


Röstrand matservis

Stämplarna på en tallrik och ett uppläggningsfat


Tiiidig morgon igen

05:56 slog kära sonen upp sina blå och har kört race sedan dess. Var får dom all energi på morgonen ifrån?? Jag är inte lika pigg då...

För 5 minuter sen tok decka han i min famn. Så nu roar jag mig med att gå igenom posten och ALL reklam som kom igår till en kopp kaffe. Skönt med en lugn stund:)

Vid 10 tiden kommer svärmor igen och tar Albin så ska jag fara till huset och slipa allt. Jag hann spackla allt igår nämligen!! Duktigt gjort tycker ja:) Robin pratade om igår om vi skulle tapetsera innan vi sätter köket. Vet inte vad som är bäst? Men vi har ju inte valt tapet ännu! Hjälp vad svårt! Har tänkt mig en vit tapet iaf med nå vitt mönster i. Måla känns så tråkigt. Det ska ju vara samma i hela köket och vardagsrummet, blir nog lite stelt att ha hel vitt överallt.... Svårt att byta tapet/färg när allt går ihop och massa fönster överallt. Åå det är skiiit svårt att veta hur man ska ha det!!!!

Min lilla prins just nu<3


Busunge!

Lådorna i köket har alltid varit en favorit men de har fått barnspärrar nu. Nu har han kommit på att man kan öppna skåpen me... Kastruller och plastbyttor pryder nu mera vårat köksgolv ständigt. Barnspärr där me snart tror ja!! (dock känns det onödigt att göra hål i skåp och luckorna för det när vi inte ska bo så himla länge till...)


Torsdaag

Strunta i inlägget nedan, haha. Jag har ärvt en hel matservis efter min farmors mamma men ingen vet vad den heter eller hur gammal den är. Därför skrev ja till en antik-forom sida om hjälp med det. Men det gick inte att ladda upp bild där så fick länka hit. Bökigt men det vore kul att få veta lite mera:)

Idag fick jag sov morgon till kl 8!! Tack för den kära son:) de senaste dagarna har det ju varit uppstigning vid 6-7, så det var lite skillnad! Nu sover han igen en sväng. Efter lunch kommer svärmor hit och passar Albin medan jag är i huset. Det blev helt plötsligt så bråttom med allt i köket/vardagsrummet. Jag måste spackla och slipa färdigt tills imorgon em för då ska Patrik lägga golvet i köksdelen. Och det är en hel del kvar... Jag har ju bara spacklat hälften en gång. Så idag blir det att få allt färdigt och kanske hinna spackla en andra gång på det jag gjorde i förrgår och igår för att sedan kunna slipa allt imorgon, phjjuu!

Måndag, tisdag kommer köket, wiiiee!!!!


Rörstrand matservis


Hmm...

Albin sover och jag står just och "beundrar" mig själv i spegeln... Känner att jag borde ta tag och göra nått åt deeg magen jag har. Lite sit-ups varje dag skulle inte vara fel... Börjar man nu så är den nog fin till sommaren... Meeen synd då att det är så vansinnigt tråkigt! Nä jag går till godisskålen som Robin har gömt i köksskåpet ist tror jag:)


Spackla, spackla, spackla...

Tur att jag tycker det är kul iaf:) Värre är det ju med slipningen... Blä!

Förmiddagens verk och en liten tjuvkik på lilla badrummets kakel!:)


Alla hjärtans dag!

Nu sover lill hjärtat och jag och Robin ska äta go middag. Oxfilé, rotsaker och grönpeppar sås! Han kan min man ibland:)

Glad alla hjärtans dag till alla er söta!!


Huset update:)

Sovrummen är nästan helt klara nu för tapetsering och golv. Stora badrummet skulle Partrik fixa imorgon. Kök/vardagsrummet har fått väggar som jag nu håller på att spacklar. Även taket där är på G:) Robin och pappa har hållit på igår och idag och satt panelen (som Robin grundar unnan för unnan, varför valde vi bort färdig grundad!?! Dum snålt!)

Köket kommer nästa vecka och det vore ju skoj att ställa det på plats direkt... Får se om vi hinner:)

Jag är sämst på att ta kort men några från dagen iaf! Upptäckte även att vi har värsta vilt passagen på åkern utanför oss:)


Tidigt...

Blev lite tokigt igår utan eftermiddags sömnen. Albin ville somna 18.30 igår kväll och slog upp sina blå 6.05 i morse... Inte okey att gå upp så tidigt! Vi har suttit och myst i soffan och tittat på nyhetsmorgon. Skönt att han varit lugn första timmen iaf. Men nu börjar vi båda vakna till liv lite:) Lillemannen håller just nu på att röjer under soffbordet med alla papper och räkningar... känner att jag borde ta tag i det kanske... Och sen lite frukost i min kurrande mage kanske!

Idag blir det iaf öppnis på fm och sedan efter ett har jag barnvakt så då åker jag och målar lite. Köket kommer om en vecka så jag måste hinna färdigt i köks delen nu!!


Mums!

Hemma gjord pizza à la Elin och Robin blir det ikväll;)


Måndag

Dagen har gått i fikats tecken;) Först fm fika hos pappa och sedan lunch och fika hos fru Ek. Inte dumt det!

När jag ändå var ute och for stannade vi och handlade mat på hem vägen. Handla med en super trött son är inte skoj så det blev en riktig snabb handling. Tror jag fick me det mesta ändå:)

Lyckades ta två bilder idag på våra charmtroll! Gu vad dålig jag blivit på att ta foto nuförtiden, skäms!

Lilla Alva som blivit så stor så hon kan sitta i gåstolen nu:)


Fin dag!

Lovely weather!! Men har jag utnyttjat det... Nix! Fm satt jag inne och pysslade medans Albin sov i 2,5 timme (!!). Hämtade ut ett paket från panduro i fredags så nu kan jag pyssla massor och göra fina kort:) Jag gjorde ett födelsedags kort till kusinen och sen ett dop kort till Alva. Det var såå kul!

Vid lunch plockade vi upp Lisa och Johan och åkte till Lagga för att fira kusinen. Min faster hade gjort mini semlor, as goda!! Nu blev jag sugen på mera semla. Man kanske skulle baka det i veckan??:) Iaf så var det jätte mysigt att träffa alla i Lagga och fika. Pappa hade varit där och jagat hare på fm, ångrar att jag inte var me då.

Lite tråkigt att man inte varit ute och sugit i sig solen idag. Kikar man på fejjan så verkar ALLA varit ute och åkt skridskor/pulka och grillat korv... Hoppas på mera fina dagar i veckan:) Nu får gärna våren komma! (haha, jag som har tjatat om att vintern skulle komma hela tiden lixom:) aldrig är man nöjd...). Tänk vad glad man blir av solljuset! Dock inte min son som har haft en suris-dag. Gnäll, gnäll och åter gnäll. Och får han inte som han vill = pist-off! Undrar om han har ont i munnen och blir grinig av det... Såg häromdan att första framtanden kikat fram nu:)

De senaste 2 veckorna har det verkligen hänt mycket i utvecklingen, mentalt med Albin. Han är mer medveten eller hur man ska säga. Vet precis vad han vill och ska göra och får han inte som han vill blir han arg. Kramas och kelas mera spontant gör han oxå. Han kan krypa fram till en och vill upp i knät för att ge en en kram bara och sedan ner igen. Jag märker även att han förstår mera vad man säger till han. Säger man vinka eller hejdå så vinkar han. Han vet vad mat, lampa, vovve, Loke, Cia, mamma, pappa, strumpa (och var den ska sitta) är för nått. Älskar musik och dansar så fort han hör det. Säger mamma, pappa och hej jätte tydligt. Han har även börjat med ett "kontakt rop":) är han i ett annat rum och undrar var jag/Robin är så ropar han "À" och svarar man inte på en gång så letar han efter en. Fortsätter då ropa så eller mamma. Sötis!

Långt och rörigt inlägg det blev... Nu har jag en liten stink-bomb att ta rätt på!


Tragiskt!

En världens bästa sångerskor finns inte mer:(


Bra dag!

Åkte över till Anna idag efter Albins förmiddags nap och där hade jag turen att bli bjuden på både as god lunch och nybakad kladdkaka. Hur dumt lät inte det!? Glad att ha dig som vän!♥


Här är föresten kortet som vi pratade om idag, haha. Du och Reinfelt;)

Albin har inte haft den bästa dagen idag direkt... Allmänt missnöjd och gnällig, han är nog inte helt frisk ännu. Just nu håller Robin på att lägga han och jag har slagit ner rumpen i soffan för att kika på Once upon a time och sedan Revenge. Torsdagar är bästa Tv dagen!!:)

Nä om man skulle kika på serien nu ist för att sitta här...


Btw!

Vi hitta TV-dosan!! Den hade kilat fast sig bakom soffan så man inte såg den när man kände uppe på och tittade under. Mysteriumet löst! Så nu vet ni det;)

(viktig info eller hur?)


Kväller

Nu var denna dagen snart till ändo. Skönt! Denna dagen har minst sagt smyygit sig fram. Väldigt tråkig med andra ord! Tur att svärmor kom förbi vid 3 tiden och livade upp stämningen lite. Tack!

Dessa dagar som vi bara varit hemma och kurerat oss så har jag passat på att fylla frysen med diverse bakverk. I måndags bakade jag bullar, igår kokosbollar (som redan visst är uppätna...) och idag choklad muffins. Så nån nytta har jag gjort iaf:)

Imorgon har jag tänkt frisk förklara oss. Jag är endast lite snorig och Albin lika så, hostan han haft är nästan helt borta nu. Ventolinet han fick sist han hade hosta har funkat super denna gång.
Imorgon ska vi åka till Anna. Ska bli så himla kul att lämna denna lägenhet och få sätta på sig ett par jeans. Haha! Spyr på mjukis byxor och t-shirt efter dessa sjuk dagar!

Tok förkyld i 6 dagar med pigg har han varit hela tiden. Skönt det iaf! Här busar han genom att sitta på mina ben och så ska jag gunga honom. Gärna högt så han nästan slår runt, han är inte rädd den där inte!


Förstår inte...

Hur en tv-dosa bara kan få fötter! Både Robin och ja leta i vardagsrummet igår kväll och idag har jag letat i resten av lägenheten. Den dyker säkert upp snart men va irriterande det är när man inte hittar!

Tror dock jag vet vem som är boven i dramat...


Less!

Ännu en anledning till att jag längtar tills vi bor i huset; Vi kommer ha det varmt inne!!
Vi har just nu 17 grader inne... I förr går morse när vi vaknade hade vi 15(!!!). Det är inte okey! Det är alltid kallt här på kvällarna, nätter och morgonen. På dagen däremot är det oftast för varmt ist. Solen ligger på hela dagen mot vardagsrummets fönstret.

4 nätter i rad har Albin vägrat att somna om i sin säng vid 3-4 tiden. Han har varit iskall! Så då har han ist legat tryckt mot mig och sovit. Lite mysigt har just det varit iofs men man har ju inte sovit nå bra direkt.

Nää nu längtar jag nå otroligt tills vi flyttar!!! Som Robin sa nyss; jag åker till huset för där är det iaf varmt!
För där är det 20 grader hela tiden, skönt!

Idag mår vi lite bättre i flrkylningen här hemma. Några snyftningar och hostningar mindre. Dock har vi ställt in dagens fika/lunch date ändå. Känns inge kul om man smittar. Men så tråkigt det är att vara hemma!! Vi har inte varit ur huset nästan nått sen i fredags! Inge socialt umgänge alls! (familjen räknas inte, hehe, de träffar man ju dagligen). Imorgon hoppas vi på att göra nå kul! Vet dock inte vad...?

Min lilla påbylsade snoris<3 som alltid bara har en strumpa på sig... eller inga. Han gillar inte det här med strumpor, som mamma sin:)


Busunge!

Nya hobbyn... Stänga av TV:n och knappa på boxern... Sådär lagom kul tycker jag...


Pjuuh

Nu satte jag mig ner på hela dagen i soffan. Jag är redan helt slut! Skulle kunna gå och lägga mig för natten nu direkt! Albin har inte varit på sitt bästa humör idag... Från att han vakna 7 i morse så har han krävt underhållning konstant! Har jag bara vänt mig om för en sekund har han blivit ledsen. Under hans förmiddags lur roade jag med lite måsten så som tvätt och städ, blä! När han slog upp sina blå började allt om igen... Inte har han sovit nått nu på eftermiddagen heller för då kom Mikaela hit mitt i läggningen. Ni kan ju säkert förstå vilket humör den lilla är på just nu:S Robin kom hem nyss och fick ta över. Jag skulle "laga mat" var det tänkt... men soffan var bra skön alltså;)

Hade vi vara varit friska idag hade vi tagit oss ut på roligheter men ist fick vi vara hemma och kurera oss. Det var nämligen tänkt att vi skulle ha gått på vaksalatorg marknaden idag med Annsofi och Nellie. Men det är kanske inte så bra att kyla ned sig när vi redan är förkylda... För fyy vad kallt det är ute. Jag tyckte det var "varmare" härom dagen då det var -20 än idag då det är -8 och blåser. Det blåser isbjörnar som Annsofi sa:)

Imorgon skippar vi nog öppnis oxå. Känns skit trist men det vore ju Inge skoj att smitta nån annan eller dra på sig nå mera baciller...

Nää om man skulle gå och göra den där ugnspannkakan som jag igentligen skulle göra:)


Wallander

Gottis framför filmen på 4:an!


Bebis<3

Finaste ungen i fina nya pyjamasen. Jag älskar färgerna på den!
(jag vet bilderna ser dimmiga ut men det blir så med alla jag tar just nu... Fattar inte va felet är!)

Nej nu blir det läggning! Lill älsklingen hade tydligen inte sovit nått på em så nu är han vråltrött. Lite skönt faktiskt med tidig läggning för jag känner för att mysa med min stora älskling i soffan till en film nu!


Nostalgi!

När jag var och hämtade Albin hos mamma nyss fick jag me min gamla termos som jag hade när jag var liten. Hon hade rensat ett skåp och hittat på den. Så himla söt! Vet dock inte om den fortfarande håller värmen men jag tänker ändå spara den:)


Gull-vovve!

Här har Cia suttit större delen av tiden som vi varit i huset idag. Tror hon längtar efter värmen nu:) Där kan vi snacka hund som hatar kyla! Hehe.

Bakom henne skymtar ni de färdig kaklade väggarna i stora badrummet:)


Hottie!

David Beckham måste vara en av världens snyggaste karlar!!

Inte sant??



Frikort på han tack!!;)


Sjukstuga

Vilken natt! Albin hostade och snorade konstant. Vaknade och var ledsen en gång i timmen minst... Jobbigt att suga på napp när man är tok täppt säkert:/ Vid tre tiden ledsnade jag på att springa upp och ned så då fick han ligga mellan oss. Och då sov man ju oxå bra eller?... slapp gå upp iaf för tröstning och napp i stopp.

Idag är vi bara hemma. Fick ställa in dagens planer och kurera Albin ist. Han går först! Alltid! Helgen kommer väll bli lika lugn den. Blir Albin lite friskare så kanske nån vill ha Albin så jag kan fortsätta i huset. Man lär ju åka dit och kika hur badrummen blir iaf:)

Min snoris som försöker leka med Cia. Haha, och hon vill bara äta upp leksakerna:)


Stolt!

Idag stod Albin helt själv! Visst det var bara i några sekunder men han stod!:) men när han kom på dig själv med vad han gjorde så blev han rädd och tog tag i stolen igen. Sötisen!!

Idag har vi myst i mjukis kläder hela dagen jag och lillemannen. Äntligen har han vuxit i den fina dressen som han fått av sin farmor:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1053075/images/2012/pic_187490108.jpg" class="image">


Torsdag

Nu har jag precis gött 2 karlar, lagt en super arg och trött son, diskat och rastat hundar. Kände att tröttheten han ikapp mig nu...

Dagen idag har ej varit så värst produktiv. Vi åkte lite pulka och muntrade upp min sjuka mamma och bror. Efter sovstund och lunch drog vi en handling. Blev att vi bunkrade det mesta för månaden ut så nu var man pank igen då... Men skafferiet och kylen är full! Känns skönt:) Albin har även lyckats dra på sig ännu en förkylning. Snoret rinner och hostar besvärat. Stackarn! Hoppas det går över fort. Natten inatt hostade han en hel del men sov ändå. Jag sov inte lika bra:/

Robin och Patrik håller på med stora badrummet borta i huset just nu. De var bara hem och vände för att käka. I morgon kommer kaklet så då ska det börjas kakla, så himla kul! Spännande att se sen när det är uppe.

A just ja! Vet ni vad jag gjorde igår?! Jobbade ett kvällspass på jobbet! Haha. Kändes mycket konstigt att vara där men när man väl satte igång så gick allt på rutin:) Men lite ringrostig är man ju allt, Eller hur Anna?;)
Jag ser faktiskt fram emot nu att jobba lite helger i mars. Kul att komma hem ifrån och koppla bort tankarna.

Nu vakna Albin... Och sen blir det 2x skit bra serier på tv:)


På väg in till kakeldesign

Äntligen ska vi beställa vårat kakel. Och vi är eniga! Haha. Mycket kakel lär det bli till 2 badrum och klinker till hall, köket och tvättstugan...
Idag blev även alla spotar till kök/vardagsrummet beställda så vi kan börja i den delen me:)

Våran lilla prins är ju såklart me och vill oxå välja kakel;)